Nieuws

8 juli 2017 Zomerfestival Muziekpakhuis "Westerlicht" fantastische dag! Bekijk het filmverslag!

Afgelopen zaterdag 8 juli vond de jaarlijkse afsluiting plaats voor leerlingen van het Muziekpakhuis. Onze muziekschool organiseert jaarlijks, op 3 buitenpodia in de Bosboom Toussaintstraat, een groot muziekfestival voor de buurt voor alle leerlingen, familie en vrienden. Op deze zomerse dag traden meer dan 350 leerlingen en docenten op van 13.30-23.00 uur. Het optreden van het Kinderorkest Start the Strings, met meer dan 20 jonge strijkertjes op viool en cello en de jongste Pakhuisstrijkers, werd door het publiek met een groots applaus bedankt voor hun prachtige muziek. Ook werd een gedeelte uit de kinderopera De Vuurpijl van Kees Olthuis uitgevoerd door het enthousiaste kinderkoor van het Muziekpakhuis. Om 20.00 uur mocht iedereen meedoen met het Groot Gitaarorkest. Meer dan 40 gitaristen en zangers brachten gezamenlijk de kampvuursongs " Als een cowboy" & "Wonderwalll" ten gehore. Deze act was een groot succes!

De bekende band Tangarine trad als afsluiting van het festival op. Wat was dat een ontzettend gave gig!

Bekijk hier het leuke filmverslag: klik op O onder de foto

Wil je de foto's bekijken ga naar instagram: .https://www.instagram.com/muziekpakhuis/

Blijf op de hoogte door te liken op facebookpagina Muziekpakhuis : https://www.facebook.com/muziekpakhuisamsterdam/


20 maart 2017 Ode aan het Muziekpakhuis

​Mooi filmpje over wat het Muziekpakhuis al 35 jaar zo'n bijzondere school voor muziek maakt. Het geeft een pracht beeld van het enthousiasme van iedereen in het Muziekpakhuis!

6 juli 2016 "Muziekpakhuis Bruist Buiten" was bruisen!!

​Muziekpakhuis Bruist Buiten 2 juli 2016 was een fantastisch dag!!

Een hele dag 50 optredens op 3 podia i.s.m. Café Toussaint o.a.:

Het sprookje de Bremermuzikanten, Kinderkoor "Bruist de pan uit", de Pakhuisstrijkers, vele pop jazzbands met allerlei vocalgroups, een waanzinnige improvisatie met Naked Wolf & een super swingende afsluiter Den Tex band & nog veel meer!! & dan ook nog eens mooi weer!!


NPO Radio 4; twee jonge leerlingen van harpdocente Manja Smits spelen in de uitzending!

​Ontzettend trots laten we jullie weten dat twee van onze leerlingen afgelopen zaterdag op NPO Radio 4 te horen zijn geweest! Via de link kun je het fragment uit de uitzending beluisteren:

https://soundcloud.com/user-813106501/muziekpakhuis

De jonge studenten van onze harpdocente Manja Smits brachten een prachtig nummer ten gehore. Delphine Palumbo en Anna Petrovidsch treden ook op tijdens ons Zomerfestival op 2 juli om 17.30 uur. Hierbij dus alvast een voorproefje van het prachtige samenspel van dit getalenteerde harp duo.

Muziekfeestje in het Muziekpakhuis?

​Have a "bravissimo" kind of birthday (klik op O)

Meer informatie: klik hier