Nieuws

Zomerfestival Muziekpakhuis 2024 programma bekend!

​Het zomerfestival Muziekpakhuis 2024 gaat weer in de (nieuwe) Krakeling plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2024!

Het wordt een fantastische dag in het Westerpark!

Titel: "A Walk in the Park!"

Programma: klik

Tango-orkest Kay Sleking Speel je mee?

Speel je mee op zaterdag 22 juni in het Westerpark op het festival "Walk in the Park"?
​"…tegen het eind van de middag zullen bezoekers in het park meegevoerd worden door de passievolle klanken van het speciale Muziekpakhuis Tango Orkest onder leiding van Kay Sleking" Kay heeft diverse professionele tango orkesten opgericht en treedt internationaal op als contrabassist, gitarist en bandoneonist. Klik hier voor een impressie van Kay’s tango orkest in Amsterdam

Speel je een strijkinstrument, houtblaasinstrument, gitaar of accordeon en wil jij deel uitmaken van dit gelegenheidsorkest? Geef je dan nu op! Kosten deelname: € 80,-

Samen met Kay werk je in drie inspirerende workshops aan een programma van ongeveer een half uur. Vaardigheid in noten lezen is gewenst (bladmuziek wordt van tevoren gedeeld). Alle leeftijden welkom. Repetitiedata en tijden
Vrijdag 7 juni 19.30- 21.00u - Muziekpakhuis
Vrijdag 14 juni 19.30-21.00u - Muziekpakhuis
Zondag 16 juni 11.30-13.00u - “Meneer de Wit” (Baarsjesweg 202)

De uitvoering plaatsvinden tijdens het Zomerfestival op 22 juni rond 16:30u op een mooie locatie in het park. Uitvoering van een verkorte versie van het programma binnen in de Krakeling staat ook in de planning (tijdstip volgt nog).

Tijdens de uitvoering zullen ook dansers van dansschool Tango Talks aanwezig zijn. Dansdocent Gabrielle Nederend zal daarbij een korte introductie workshop geven voor geïnteresseerde omstanders.

“Street parade” o.l.v. Dirk Zandvliet en Lourens van der Zwaag Speel jij mee?

Speel je mee op zaterdag 22 juni in het Westerpark op het festival "a Walk in the Park"?

"​…voor een energieke aftrap van ‘a walk in the park’ op zaterdag 22 juni zullen bezoekers die dag onder andere meegevoerd worden door aanstekelijke grooves en soulvolle klanken van een muzikale “Street parade” onder leiding van Dirk Zandvliet en Lourens van der Zwaag van de band Gallowstreet.

Speel je een blaasinstrument, drums of percussie? Doe mee! Enige vaardigheid in noten lezen is gewenst (bladmuziek wordt van tevoren gedeeld), maar vooral ook veel enthousiasme. Alle leeftijden welkom.

*Repetitie data en tijden
Dinsdag 11 en 18 juni van 17 tot 19 uur, Kunstenhuis Polonceaukade 26-28 In twee repetities samen met het MoKo TroKo orkest wordt gewerkt aan een uitvoering van ±20 minuten. De uitvoering zal op 22 juni plaatsvinden rond 12:30u.

Opgave via: info@muziekpakhuis.nl

Klik hier voor wat voorproefjes van MoKo TroKo op instagram

Kinderconcert Muziekpakhuis 2024 was fantastisch!

​Afgelopen zondagmiddag 21 april 2024 was het kinderconcert Muziekpakhuis.

Dit keer in het Muziekpakhuis zelf! Het was een prachtige dag met 102 muzikanten!

In het Atrium 0,2 en 2.3 werden gelijktijdig concerten gegeven!

Er werd fantastisch gespeeld! In het Atrium in het 1e blok speelde o.a. fantastisch strijk- & harpensemble! Daarna wat zeker niet kan ontbreken fijne kinderkoren & zangsoloacts!

Het was heel gezellig vol! Ook boven met prachtige piano- & gitaaracts & beneden in 0.2. gave bands, percussie & een optreden door een hele familie die " Perfect Day" speelde("en dat was het!").

Prachtige blazersacts sloten het concert af in het Atrium!

Dit is zeker iets voor een volgende keer!


Nieuwe pianodocent!

M​uziekpakhuis is heel blij met nieuwe pianodocent Nico Chientaroli!

Welkom Nico!

Hij gaat lesgeven op vrijdag & in het weekend!
Vraag een proefles aan!

info: klik