Nieuws

Muziekpakhuis bestuursvoorzitter geridderd

Eduard van Regteren Altena is Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Eduard is meer dan 10 jaar onze fantastische voorzitter van het bestuur Muziekpakhuis. Als tienercellist was hij medeoprichter van het Ricciotti. Hij is nog steeds adviseur voor het orkest die op straat, in gevangenissen & ziekenhuizen speelt en hij doet veel voor een ieder die niet zo makkelijk muziekonderwijs kan volgen.

Proficiat Eduard!

Nieuwe cellodocent​Heel blij is het Muziekpakhuis met de nieuwe cellodocent Elisabeth Schijns! Elisabeth gaat ook ensemblelessen geven.

Welkom Elisabeth!

info: klik

Minimal Music Ensemble van start in het Muziekpakhuis!Mara Tieles-Cutié (viool/altviool docente van Muziekpakhuis) is gestart op 9 maart met het Minimal Music Ensemble in het Muziekpakhuis. Instroom is zeker mogelijk!

Leeftijden: 11-19 voor strijkers Niveau: studenten kunnen meedoen zolang ze noten kunnen lezen, een basiskennis van intonatie hebben en in staat zijn om in de hele eerste positie van het instrument te spelen.

Als je nieuwsgierig bent en meer wilt weten deze groepslessen, De groepslessen vinden plaats op donderdag om 18.00 uur. Deze lessen duren 65 min. We gaan ons richten op het repertoire uit de minimale muziekperiode (uiteraard!). Klik op de link voor meer informatie over deze stijl. Tijdens deze sessies gaan we ook moderne speeltechnieken leren en de basis van improvisatie in de stijl.

Informatie: maratieles.com/nl/minimalstringensemble

Informatie & aanmelden: klik

Nieuwe dwarsfluitdocent in het Muziekpakhuis

​Heel blij zijn wij met nog een dwarsfluitdocent!

Cristina Gonzalves

Het Muziekpakhuis heeft 2 fantastische dwarsluitdocenten Cristina & Christine!

Voor dwarsfluitles moet je in het Muziekpakhuis wezen!

Ook mogelijkheden om samen te spelen in allerlei variaties klassiek met bijv. harp of strijkinstrumenten of in pop & jazzbands!

Informatie: klik


Christine van Rooijen nieuwe dwarsfluitdocent Muziekpakhuis

Heel blij zijn wij dat Christine van Rooijen dwarsfluitles gaat geven in het Muziekpakhuis! Christine: "De dwarsfluit is letterlijk en figuurlijk een schitterend instrument: hij ziet er prachtig uit en je kunt er betoverend mooi op spelen. Het is een van de oudste instrumenten die er bestaan en er is een schat aan fantastische stukken voor fluit gecomponeerd,"

Wil je meer informatie of een proefles doen op dwarsfluit? klik