Aanbod

Zangles

Zingen: iedereen kan het en bijna iedereen doet het weleens. Maar als je iets meer wilt dan solo zingen onder de douche dan kan je bij ons les nemen om je techniek te verbeteren en samen te spelen met andere zangers en/of muzikanten.

Het Muziekpakhuis biedt zangles in de meest uiteenlopende genres. Wil je opera-aria’s leren zingen of je liever samen met anderen uitleven in een gospelkoor. Zie je jezelf als leadzanger van een popband of hou je misschien meer van Franse Chansons. Of zoek je het misschien meer buiten de deur en ben je gek op Salsa of Fado. Het kan allemaal in het Muziekpakhuis.

Concreet bieden we lessen in de volgende genres:

Popmuziek

Singer Songwriter
Popsongs
Soul
Musical

Koren

A-capella koren
Popkoren
Gospel koren
Klassieke koren
Kinderkoren

Wereld Muziek

Latin/Salsa
Fado
Braziliaans
Franse Chansons

Klassiek

­Opera
Barok
Klassieke liederen (Schubert, Weill etc)

We hebben maar liefst 11 zangdocenten die allemaal zowel thuis zijn op het podium als in het klaslokaal. Welk genre je voorkeur ook heeft, er is altijd een passende docent die al jouw zangwensen in vervulling kan doen gaan.

Ook kinderen zijn natuurlijk welkom bij onze zangdocenten. In een ontspannen sfeer leren ze samen te zingen, zoals bekend levert dat een hele goede bijdrage aan hun sociale ontwikkeling.

Mail of bel voor meer informatie en wie weet kan je binnenkort je familie en vrienden uitnodigen om jou te bewonderen tijdens een van de vele leerlingenconcerten die we het jaar rond organiseren.

1647

Individuele lessen

Samenspelen