Zangles pop & jazz

Het meest persoonlijke instrument ben je zelf.

Lessen

Zangles individueel pop & jazz Heleen Karsdorp

Leerlingen zijn heel verschillend. In hun opvattingen, wensen, muzikaliteit, stemvaardigheid. Daarom is een individuele zangles altijd maatwerk. Jouw doel is van bepalend belang: wat wil jij, lekker zingend ontspannen of heb je grote ambities? Hoeveel ben je bereid er zelf in te stoppen? Plezier is ook belangrijk! Ik verdiep me in jouw capaciteiten, mogelijkheden en wensen.

Ik geef in de regel 's middags (maandag en donderdag), bij uitzondering 's avonds les. Heb momenteel nog een paar open roosterplekken op diverse tijden.


meer info

Privé zangles Machteld Wentzel

In mijn privélessen is vooral aandacht voor eigenheid en emotieoverdracht. De klank die je daarvoor gebruikt, hangt samen met de inhoud van een nummer. We zoeken samen naar de essentie en zorgen dat timing en interpretatie samenvallen. Techniek ondersteunt dit.
Ik geef les in CVT en EVTS en heb jarenlange ervaring in allerlei technieken en methodieken. Pop, jazz, soul, singersong writing is allemaal mogelijk. Er is plek op maandagmiddag, vrijdagochtend en -middag.

meer info

Zangles Charllotte

“Ik geloof niet dat er één ideale methode is om te leren zingen. Iedere leerling vraagt om een behandeling op maat, afgestemd op de fase waar hij of zij inzit. Je stem is zo individueel en uniek als je vingerafdruk. Mijn lessen vul ik op zo’n manier in, dat ze jou ondersteunen bij wat jíj wilt bereiken. Ik kijk altijd eerst wie ik voor me heb, en dan maken we een plan hoe wij conform aan jouw wensen eruit kunnen halen wat in jouw stem zit.”
Charllotte heeft diverse zangmethodes onder de loep genomen. Ze behaalde diploma’s in EVTS (Estill Voice Training System) en Complete Vocal Technique (CVT), en verdiepte zich in de Lichtenberger methode, Speech Level Singing en aanverwante stromingen. Graag geeft ze haar kennis en ervaring door aan anderen in de vorm van prive- en duolessen.

meer info

Zangles Jetta Starreveld

In een individuele les besteed je veel tijd en aandacht aan het persoonlijk ontwikkelen van je stem. Dat doe je op het gebied van techniek (zoals stemhygiëne, bereik en anatomie) en interpretatie (zoals tekstinterpretatie, timing en presentatie). Ik geef ook les aan kleine groepjes, bijvoorbeeld duo's, trio's en kwartetten. Ook hier werk je aan het ontwikkelen van een goed stemgebruik en het opbouwen en zingen van repertoire. Ervaring is niet nodig. Het is wel handig wanneer groepsleden ongeveer hetzelfde niveau hebben.

*maandagmiddag en -avond, donderdagavond

meer info

Privé zangles Robin Zijlstra

Bij het Muziekpakhuis richt ik mij op een combinatie van zang, acteren en presenteren. Denk hierbij aan techniek, ademhaling, houding, performance en lef. Uiteindelijk zul je je vrij voelen om te zingen en door mijn aangeleerde technieken en tips veel plezier krijgen in het zingen!

Door mijn ervaring in de praktijk kan ik goed coachen en ga ik graag met je aan de slag. Mijn beginpunt is dat ik werk vanuit jouw doelen en wensen.

meer info

Zangles Nobert Kogging

Je stem is het persoonlijkste en kwetsbaarste muziekinstrument dat er bestaat. Het fijne is dat je daardoor je boodschap heel direct kunt overbrengen. Wat soms spannend kan zijn, is dat je je hiermee wel kwetsbaar opstelt. Je hoeft geen topzanger te zijn om op zangles te gaan. Ook hoef je geen ervaring te hebben. We besteden veel aandacht aan lekker leren zingen.

meer info

Wil je één van deze lessen volgen of staat jouw keuze er niet tussen? Schrijf je in of laat ons jouw wensen weten via hetzelfde inschrijfformulier.

Gerelateerd nieuws

 1. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer

 2. Muziekpakhuis goes Paradiso 8 januari 2019

  ​ Zie hier voor informatie en tickets. ·
  Lees meer

 3. Start nieuwe cursus: Muziek maken met Ableton Live (muziekprogramma) ​

  · Start nieuwe cursus muziek maken met Ableton Live…
  Lees meer

 4. Start je dag op de Morning Music Academy bij het Muziekpakhuis!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 5. Muziekfeestje in het Muziekpakhuis?

  ​Have a "bravissimo" kind of birthday (klik op O) · Meer…
  Lees meer

 6. 11 sep 2015 Muziekpakhuis zomerfestival "Swinging Circus" fantastisch filmpje

  ​Muziekpakhuis zomerfestival 2015 "Swinging Circus"…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws

Gerelateerde agenda

 1. 14 december - Kerstconcert Muziekpakhuis

  ​Kom naar het gezellige sfeervolle Muziekpakhuis kerstconcert in de Waalse…
  Lees meer


Bekijk de hele agenda