• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Zangles pop & jazz

Over Zangles pop & jazz

Het meest persoonlijke instrument ben je zelf.

 • Zangles Machteld Wentzel

  In de privélessen is vooral aandacht voor eigenheid en emotieoverdracht. De klank die je daarvoor gebruikt, hangt samen met de inhoud van een nummer. Je zoekt samen met mij …

  In de privélessen is vooral aandacht voor eigenheid en emotieoverdracht. De klank die je daarvoor gebruikt, hangt samen met de inhoud van een nummer. Je zoekt samen met mij naar de essentie en we zorgen dat timing en interpretatie daarbij samenvallen. Techniek ondersteunt dit. Jij bepaalt wat we in de les doen, pop, jazz, soul, singersong writing, het is allemaal mogelijk. Ik geef les o.a. les in CVT en EVTS en ik heb jarenlange ervaring in vele technieken en methodieken.

 • Zangles Jetta Starreveld

  Op dit moment (najaar 2023) neemt Jetta geen nieuwe leerlingen voor individuele zangles aan.
  In een individuele les besteed je veel tijd en aandacht aan het persoonlijk ontwikkelen van je stem. …

  Op dit moment (najaar 2023) neemt Jetta geen nieuwe leerlingen voor individuele zangles aan.
  In een individuele les besteed je veel tijd en aandacht aan het persoonlijk ontwikkelen van je stem. Dat doe je op het gebied van techniek (zoals stemhygiëne, bereik en anatomie) en interpretatie (zoals tekstinterpretatie, timing en presentatie). Ik geef ook les aan kleine groepjes, bijvoorbeeld duo's, trio's en kwartetten.
  Ook hier werk je aan het ontwikkelen van een goed stemgebruik en het opbouwen en zingen van repertoire. Ervaring is niet nodig. Het is wel handig wanneer groepsleden ongeveer hetzelfde niveau hebben.

 • Zangles Robin Zijlstra

  Bij het Muziekpakhuis richt ik mij op een combinatie van zang, acteren en presenteren. Denk hierbij aan techniek, ademhaling, houding, performance en lef. Uiteindelijk zul je je vrij voelen om …

  Bij het Muziekpakhuis richt ik mij op een combinatie van zang, acteren en presenteren. Denk hierbij aan techniek, ademhaling, houding, performance en lef. Uiteindelijk zul je je vrij voelen om te zingen en door mijn aangeleerde technieken en tips veel plezier krijgen in het zingen!

  Door mijn ervaring in de praktijk kan ik goed coachen en ga ik graag met je aan de slag. Mijn beginpunt is dat ik werk vanuit jouw doelen en wensen.

 • Zangles Charllotte

  Charllotte gelooft niet dat er één ideale methode is om te leren zingen. Iedere leerling vraagt om een les op maat, afgestemd op de fase waar jij zit. Je stem …

  Charllotte gelooft niet dat er één ideale methode is om te leren zingen. Iedere leerling vraagt om een les op maat, afgestemd op de fase waar jij zit. Je stem is zo individueel en uniek als je vingerafdruk. Charllotte heeft diverse zangmethodes onder de loep genomen. Ze behaalde diploma’s in EVTS (Estill Voice Training System) en Complete Vocal Technique (CVT), en verdiepte zich in de Lichtenberger methode, Speech Level Singing en aanverwante stromingen. Graag geeft ze haar kennis en ervaring door aan anderen in de vorm van prive- en duolessen.

 • Zangles Braziliaans, Jazz & Franse chansons Babette Verhoef

  Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen …

  Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral HAPPY maken! Zij gelooft niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werkt vanuit jouw repertoire met de technieken die je op dat moment nodig hebt.
  Babette heeft een voorkeur voor het vinden en zingen van ‘liedjes’ in de ruimste zin van het woord: singer/songwriter, jazz standards, evergreens, Franse chansons, cabaret, flamenco, bossa nova. Zolang er een verrassende melodie en harmonie en het liefst nog een knappe tekst bij zit zoekt zij gepassioneerd (met jou) naar de meest persoonlijke interpretatie.
  Haar doel: jouw stem en jouw stijl vinden en verdiepen zodat je met het meeste gemak kunt zingen.

 • Latin zangles PrisciLa Musica

  Wil je Latin muziek zingen en ben je daar onzeker over:
  • Spaans uitspraak
  • ritmiek
  • kracht
  • pregones
  • meerstemmig zingen

  Ben je moe van alle drukte en heb je een moment nodig …

  Wil je Latin muziek zingen en ben je daar onzeker over:
  • Spaans uitspraak
  • ritmiek
  • kracht
  • pregones
  • meerstemmig zingen

  Ben je moe van alle drukte en heb je een moment nodig om de stilte in jezelf te vinden?
  Goed zingen is vaak een kwestie van waar je je energie plaatst. PrisciLa kiest voor een specifieke aanpak (veel gebruik van EVTS) om je te leren zelf je stem te besturen. Daarnaast is er ook aandacht voor interpretatie en ‘skills’ om elk zanger op hun best te laten klinken.
  Veel van haar leerlingen zitten in de Latin Ensembles en koren van de Muziekpakhuis.
  PrisciLa heeft ook groepjes gecoachte met dans pasjes, tekst aanpassingen en opnames voor een feest nummer.
  De ene lerares is de andere niet. Kom een gratis vrijblijvend proefles nemen. Vertel mij en laat mij horen wat je wil bereiken, en kijken wij of ik je kan helpen.