Zangles pop & jazz

Het meest persoonlijke instrument ben je zelf.

Lessen

Zangles individueel pop & jazz Heleen Karsdorp

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook Online individuele lessen via Zoom!

Leerlingen zijn heel verschillend. In hun opvattingen, wensen, muzikaliteit, stemvaardigheid. Daarom is een individuele zangles altijd maatwerk. Jouw doel is van bepalend belang: wat wil jij, lekker zingend ontspannen of heb je grote ambities? Hoeveel ben je bereid er zelf in te stoppen? Plezier is ook belangrijk! Ik verdiep me in jouw capaciteiten, mogelijkheden en wensen.

Ik geef in de regel 's middags op maandag en donderdag les. Heb momenteel nog een paar open roosterplekken op diverse tijden.


meer info

Zangles Babette Verhoef

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Als zangcoach wil ik je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral HAPPY maken!

Ik geloof niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werk vanuit jouw repertoire met de technieken die je op dat moment nodig hebt.

Ik heb een voorkeur voor het vinden en zingen van ‘liedjes’ en dat bedoel ik dan in de ruimste zin van het woord: singer/songwriter, jazz standards, evergreens, Franse chansons, cabaret, flamenco, bossa nova, MPB, zolang er een verrassende melodie en harmonie en het liefst nog een knappe tekst bij zit kan ik gepassioneerd (met jou) zoeken naar de meest persoonlijke interpretatie.

Mijn doel is om jouw stem en jouw stijl te vinden en te verdiepen, zodat je met het meeste gemak kunt zingen.

meer info

Privé zangles Machteld Wentzel

In mijn privélessen is vooral aandacht voor eigenheid en emotieoverdracht. De klank die je daarvoor gebruikt, hangt samen met de inhoud van een nummer. We zoeken samen naar de essentie en zorgen dat timing en interpretatie samenvallen. Techniek ondersteunt dit.
Ik geef les in CVT en EVTS en heb jarenlange ervaring in allerlei technieken en methodieken. Pop, jazz, soul, singersong writing is allemaal mogelijk. Er is plek op maandagmiddag.

meer info

Zangles Charllotte

“Ik geloof niet dat er één ideale methode is om te leren zingen. Iedere leerling vraagt om een behandeling op maat, afgestemd op de fase waar hij of zij inzit. Je stem is zo individueel en uniek als je vingerafdruk. Mijn lessen vul ik op zo’n manier in, dat ze jou ondersteunen bij wat jíj wilt bereiken. Ik kijk altijd eerst wie ik voor me heb, en dan maken we een plan hoe wij conform aan jouw wensen eruit kunnen halen wat in jouw stem zit.”
Charllotte heeft diverse zangmethodes onder de loep genomen. Ze behaalde diploma’s in EVTS (Estill Voice Training System) en Complete Vocal Technique (CVT), en verdiepte zich in de Lichtenberger methode, Speech Level Singing en aanverwante stromingen. Graag geeft ze haar kennis en ervaring door aan anderen in de vorm van prive- en duolessen.

meer info

Zangles Jetta Starreveld

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

In een individuele les besteed je veel tijd en aandacht aan het persoonlijk ontwikkelen van je stem. Dat doe je op het gebied van techniek (zoals stemhygiëne, bereik en anatomie) en interpretatie (zoals tekstinterpretatie, timing en presentatie). Ik geef ook les aan kleine groepjes, bijvoorbeeld duo's, trio's en kwartetten. Ook hier werk je aan het ontwikkelen van een goed stemgebruik en het opbouwen en zingen van repertoire. Ervaring is niet nodig. Het is wel handig wanneer groepsleden ongeveer hetzelfde niveau hebben.

*maandagmiddag en -avond, donderdagavond

meer info

Privé zangles Robin Zijlstra

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Bij het Muziekpakhuis richt ik mij op een combinatie van zang, acteren en presenteren. Denk hierbij aan techniek, ademhaling, houding, performance en lef. Uiteindelijk zul je je vrij voelen om te zingen en door mijn aangeleerde technieken en tips veel plezier krijgen in het zingen!

Door mijn ervaring in de praktijk kan ik goed coachen en ga ik graag met je aan de slag. Mijn beginpunt is dat ik werk vanuit jouw doelen en wensen.

meer info

Wil je één van deze lessen volgen of staat jouw keuze er niet tussen? Schrijf je in of laat ons jouw wensen weten via hetzelfde inschrijfformulier.

Gerelateerd nieuws

 1. Morning Music Academy weer van start vanaf 24 februari 2020!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. Anna, Delphine en Mariska winnaars op het harpconcours.

  Fantastisch nieuws!!! Anna Petrovitsch, Delphine Palumbo en Mariska Doveren…
  Lees meer

 3. Start nieuwe cursus: Muziek maken met Ableton Live (muziekprogramma) ​

  · Start nieuwe cursus muziek maken met Ableton Live · Je kunt ook mee…
  Lees meer

 4. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 5. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer

 6. Muziekfeestje in het Muziekpakhuis?

  ​Have a "bravissimo" kind of birthday (klik op O) · Meer…
  Lees meer

 7. 11 sep 2015 Muziekpakhuis zomerfestival "Swinging Circus" fantastisch filmpje

  ​Muziekpakhuis zomerfestival 2015 "Swinging Circus"…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws