Muziekles voor bedrijven

Voor een vertrekkende collega wil je het afscheidslied lekker laten klinken. De bedrijfsband kan wel wat coaching gebruiken door een professionele muzikant. Of je wilt de samenwerking in het team verbeteren op een creatieve, niet-werkgerelateerde wijze.

Het Muziekpakhuis verzorgt bedrijfsworkshops met een actieve inbreng van alle deelnemers. Je bepaalt zelf de doelstelling: recreatief of met een accent op teambuilding. Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden. We passen het programma graag aan jouw wensen aan.

Een greep uit de mogelijkheden
• Zang- en stemworkhops: van smartlap, soul, pop, motown tot jazz, blues, wereldmuziek, R&B of rap.
• Percussieworkshop: om energie kwijt te raken én te krijgen, los te komen en naar elkaar te luisteren.
• Saxofoonworkshop: saxofoon spelen is niet zo moeilijk als je denkt. In een workshop van twee uur speel je met de groep al een meerstemmig stuk.
• Donderend drumstel: een drumstel wordt uit elkaar gehaald om uit de losse onderdelen swingende ritmes te halen.
• Zang en communicatie: bedrijfstrainingen met zang als inspiratiebron. Naast muziek maken staan aspecten als samenwerking, persoonlijke expressie en presentatie centraal.

Invulling
De bedrijfsworkshops van het Muziekpakhuis worden gegeven door workshopleiders met veel ervaring met groepen. Zij geven de workshops zowel op locatie (bij jou in het bedrijf of elders) als in het Muziekpakhuis in Amsterdam. De lengte varieert van één uur tot een hele dag. Wij leveren maatwerk.

Belangstelling?
Neem dan contact op met Marc Winder via mwinder@muziekpakhuis.nl of 020 - 6270202.