• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Zanggroepen en koren klassiek

Over Zanggroepen en koren klassiek

Voor volwassenen die graag zingen en sámen zingen. In vele stijlen, in kleine en grote groepen werk je naar een uitvoering toe.

 • Presentatie en interpretatie (openbaar)

  Openbare les met publiek, waarbij twee zangdocenten en een pianist aanwezig zijn. Het accent ligt op presentatie en interpretatie.

  De twee zangdocenten geven les aan elkaars leerlingen. Andere leerlingen zijn …

  Openbare les met publiek, waarbij twee zangdocenten en een pianist aanwezig zijn. Het accent ligt op presentatie en interpretatie.

  De twee zangdocenten geven les aan elkaars leerlingen. Andere leerlingen zijn daarbij als publiek aanwezig. Doel is om in een veilige situatie ervaring op te doen met het zingen voor publiek. Daarnaast is het bijwonen van een groepsles ook voor publiek heel interessant, omdat je bij een ander ziet gebeuren waar je zelf mee bezig bent. Ook leer je van hoe een ander zich presenteert: wanneer komt iets overtuigend over?

  *Op drie weekenddagen in het seizoen

 • Kinderkoren o.l.v. Hester Hentzepeter

  We zingen vrolijke, spannende en leuke liedjes uit alle delen van de wereld. Van Annie M.G. Schmidt tot Afrikaans, van oud-hollandse canons tot Walt-Disney musical. Je leert je stem …

  We zingen vrolijke, spannende en leuke liedjes uit alle delen van de wereld. Van Annie M.G. Schmidt tot Afrikaans, van oud-hollandse canons tot Walt-Disney musical. Je leert je stem goed te gebruiken en maakt kennis met noten lezen. Tweemaal per jaar geven we een echt concert waar iedereen mag komen kijken!
  Het koor zingt van 15.30 tot 16.30