Nieuws

Boekenweek voorstelling "Klinkklaar" repetities Pakhuisstrijkers gaan van start!

Speel jij mee?


​De Pakhuisstrijkers zijn begonnen!
Er is nog plaats! Instroom mogelijk! Vooral voor cello ook!

Samen met kinderboekenschrijfster Saskia van de Wiel, accordeonist Peter van Os en violiste Jiska ter Bals werken we naar een voorstelling met improvisaties, muziek uit verschillende windstreken, verhalen en gedichten. Dit alles in het kader van de kinderboekenweek.
Dit keer wordt het ensemble uitgebreid met andere instrumenten; fluit, accordeon, een saxofoon en harp. In 2019 hebben we iets soortgelijks gedaan.
Dat was spannend om te doen en werd een groot succes!

Leeftijd: ongeveer 9 t/m 12 jaar voor: alle strijkers welkom! wanneer en waar: vrijdagmiddag op Muziekpakhuis in 2.3
Dit project eindigt met 2 optredens op 7 en 8 oktober.

Tijd repetities : 15.30- 16.30 deelnemers: maximaal 15 kinderen. Data: 26 mei 2, 9, 16, 23, 30 juni 15, 22, 29 sept 6 oktober generale
7 en 8 oktober voorstellingen
Deelname 70 euro

Geef je op bij: jiska_ter_bals@hotmail.com

Nieuwe hobodocent

​Ella Botter is de nieuwe hobodocent in het Muziekpakhuis!

Heel blij zijn wij!

 Ella is een fantastische docent voor een prachtig instrument de hobo. 

Wil je een keer een proefles hobo doen? 

Vraag een les aan!

info: klik

Muziekpakhuis bestuursvoorzitter geridderd

Eduard van Regteren Altena is Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Eduard is meer dan 10 jaar onze fantastische voorzitter van het bestuur Muziekpakhuis. Als tienercellist was hij medeoprichter van het Ricciotti. Hij is nog steeds adviseur voor het orkest die op straat, in gevangenissen & ziekenhuizen speelt en hij doet veel voor een ieder die niet zo makkelijk muziekonderwijs kan volgen.

Proficiat Eduard!

Nieuwe cellodocent​Heel blij is het Muziekpakhuis met de nieuwe cellodocent Elisabeth Schijns! Elisabeth gaat ook ensemblelessen geven.

Welkom Elisabeth!

info: klik

Minimal Music Ensemble van start in het Muziekpakhuis!Mara Tieles-Cutié (viool/altviool docente van Muziekpakhuis) is gestart op 9 maart met het Minimal Music Ensemble in het Muziekpakhuis. Instroom is zeker mogelijk!

Leeftijden: 11-19 voor strijkers Niveau: studenten kunnen meedoen zolang ze noten kunnen lezen, een basiskennis van intonatie hebben en in staat zijn om in de hele eerste positie van het instrument te spelen.

Als je nieuwsgierig bent en meer wilt weten deze groepslessen, De groepslessen vinden plaats op donderdag om 18.00 uur. Deze lessen duren 65 min. We gaan ons richten op het repertoire uit de minimale muziekperiode (uiteraard!). Klik op de link voor meer informatie over deze stijl. Tijdens deze sessies gaan we ook moderne speeltechnieken leren en de basis van improvisatie in de stijl.

Informatie: maratieles.com/nl/minimalstringensemble

Informatie & aanmelden: klik