Nieuws

Start nieuwe cursus: Muziek maken met Ableton Live (muziekprogramma) ​


Start nieuwe cursus muziek maken met Ableton Live

Je kunt ook mee doen!

Op zaterdag 1 juni 2019 starten docenten Maarten Diesfeldt en Raya Hadzhieva een nieuwe cursus waarin je uitgebreid leert hoe je zelf met behulp van je computer muziek kunt creëren, hoe je deze kunt produceren en hoe je geproduceerd materiaal live uit kunt voeren. Ervaar hoe gaaf dit is!

Info:

Meer informatie en/of inschrijven kan nu alvast via:

informatie & inschrijven

Voorbeeldje werken met Ableton: klik

Start Xango Ensemble 5 juni

​Trombone docent Salvoandrea Lucifora start zijn Xango Ensemble op 5 juni.

Een introductiecursus van 4 woensdagavonden van 20.45 tot 22.30 uur.

Playful irresistible grooves voor alle blaasinstrumenten en percussie.

Teaser workshop klik op O rechts.

Meer informatie:

https://muziekpakhuis.nl/aanbod/docenten/salvoandrea-lucifora

Navarone speelde werkelijk fantastisch in de finale van the Voice!!

Navarone speelde werkelijk fantastisch in de finale van the Voice!! Ze zijn weliswaar geen eerste geworden maar werkelijk alle lof kregen zij over zich heen. De zege ging naar jazzcrooner Dennis. Alle lof ook aan hem!!

Robin Assen, drummer van Navarone & onze drumdocent , zei eerder al dat er geen man overboord was als ze de finale niet zouden winnen. "We gaan verder met wat we altijd doen: op heel veel festivals spelen." Hier hun geweldige eigen single in de finale: Klik op het gele rondje & afbeelding.

Als eerste band, wereldwijd, doen zij mee aan deze talentenjacht. Navarone speelde 3 jaar geleden op ons zomerfestival. De jongens timmeren, in deze formatie, al 10 jaar aan de weg en lijken nu door te breken bij het grote publiek. Dat is hen meer dan gegund!!


BENEFIETAVOND PARADISO EEN GROOT SUCCES!

​BENEFIETAVOND PARADISO EEN GROOT SUCCES! Zie hier een héél gelukkig artistiek leider (Marc Winder) en directeur (Leontine van Vlerken) van Het Muziekpakhuis in de catacomben van Paradiso :-)

Wát een succes en mooi samenzijn was het 8 januari.. De foto's (zie https://www.facebook.com/331362611744/photos/?tab=album&album_id=10156728278216745 en www.instagram.com/muziekpakhuis) én alle leuke reacties herinneren ons nog eens extra aan deze fantastische avond!

Een dergelijke avond kon alleen een succes worden door de belangeloze inbreng van velen, nogmaals SUPER BEDANKT iedereen die dit concert mogelijk maakte en aanwezig was!

De precieze opbrengst van de avond laat nog heel even op zich wachten, maar zeker is dat wij

- er mobiele podiumonderdelen van aan kunnen schaffen

- technisch onderzoek naar de combinatie daglicht en isolatie kunnen bekostigen

- de huidige lekkage in het atrium kunnen verhelpen.

=> Dat zijn al prachtige stappen in de juiste richting!

nb.1 ) Mocht je het programma van de avond nog willen bemachtigen, dan kan dat via de link https://muziekpakhuis.nl/…/programmaboekje-amsterdam-wareho… of je mailt even naar communicatie@muziekpakhuis.nl en dan sturen wij je het boekje per mail

nb 2.) Kon u niet naar het Benefiet komen, maar wilt u ons wel steunen? Word vriend en doneer op onze rekening: NL16TRIO 0254308821 tnv Stichting Het Muziekpakhuis ovv Benefiet, hartelijk dank!

Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische artiesten, jullie kanjers van Da Capo en Paradiso die als stille krachten zo hard werken voor de technische ondersteuning, jullie met jullie inzet op elk vlak zoals de prachtige beelden….. en jullie leerlingen en bezoekers.

Namens het Muziekpakhuis: H E E L V E E L D A N K !!! De foto’s volgen binnenkort hier en op Instagram. En zodra alles geteld is maken we de opbrengst van de avond bekend.

Voor nu alvast een aantal reacties op de avond:

Wat een geweldige avond!! Alles liep op rolletjes, de bigband gaat steeds professioneler klinken. Alle solisten hadden veel plezier en waren steengoed. Het geluid was uitstekend. Er was een leuke opgewondenheid……. Kortom: kan niet beter! Chapeau! Bestuursvoorzitter Amsterdam

Ik vond het een prachtavond met geweldige musici zoals Mathilde Santing, Henny Vrienten, Fuse en Marcel de Groot. Spontaan meegezongen bij Jan Krotie en meegswingd bij de zusjes v.d. Poel en hun Abba liederen. Jammer dat Jenny Arean ziek was maar vader en zoon Vrienten waren waardige vervangers. Nu nog hopen dat de droom van het MPH verwezenlijkt kan worden. Een goed begin is het halve werk. Dus dat komt vast wel goed met die droom. Buurtgenoot

Wat een avond! Het was super en overtrof al mijn verwachtingen. Volle zaal, top musici, geweldige sfeer. Echt heel knap gedaan. From both sides now met Mathilde Santing en Fuse zal me nog lang nablijven. Jurist Amsterdam

Wat een geweldige avond was dat! Voordat Niels Geusebroek begon moest ik helaas al vertrekken, want vandaag moet er een blaadje naar de drukker... Both Sides Now van Fuse met Mathilde Santing was prachtig, en Is Dit Alles was eigenlijk heel ontroerend; historie belangeloos op een intiem podium, wat wil je nog meer! Gefeliciteerd met deze heel succesvolle avond en op naar dat muziekcafé! Uitgever Amsterdam

Wat een geweldige avond! Gefeliciteerd! Ik moest helaas voor t einde weg maar we hebben genoten. Het was een prachtig programma! CEO maatschappelijke stichting Wat een mooi benefiet hebben jullie neergezet, in de stijl van het Muziekpakhuis. Chapeau! Documentairemaker Muziekpakhuis

Prachtige avond c.q. nacht. Werd na de pauze steeds beter. Van genoten! Complimenten. Marketeer Amsterdam

Goed concert, en wat een toporganisatie! Leerling Muziekpakhuis

Topavond! Heerlijk om mee te maken. Studieleider Master Amsterdam