Nieuws

14 maart 2017 Bijzonder mooie project van Tjakina en Marieke bij Podium Witteman

Heb je zondag 12 maart het bijzondere project Muziek aan bed gemist, van onze cellodocente Tjakina Oosting en Marieke van der Heijden op TV bij Podium Witteman gemist? Hierbij de link zodat je het fragment alsnog kunt bekijken! :

Fragment: Klik

Tjakina Oosting geeft met Wiek Hijmans (elektrisch gitaar) & Armando Castellano (hoorn) ook zondag 26 maart een concert in het Muziekpakhuis.

Informatie: Klik

24 aug 2016 Toots Thielemans hommage door Benjamin Streuper op tv

​Toots Thielemans is overleden.Thielemans was een wereldberoemd mondharmonicaspeler en beroepsfluiter. Hij werkte samen met jazzlegendes als Louis Armstrong en Miles Davis, en speelde onder meer het iconische fluitwijsje van de film Turks Fruit. Ook speelde hij mondharmonica in het openingslied van de serie Baantjer.

Gisteravond om 22.30 uur, in verband met het overlijden van Toots Thielemans, een "Hommage aan Toots" bij Hart van Nederland op SBS 6, door Benjamin Streuper onze docent mondharmonica.

Hommage aan Toots: klik

En dan hier de toegift namens heel bluesharmonica spelend Nederland: klik

6 juli 2016 "Muziekpakhuis Bruist Buiten" was bruisen!!

​Muziekpakhuis Bruist Buiten 2 juli 2016 was een fantastisch dag!!

Een hele dag 50 optredens op 3 podia i.s.m. Café Toussaint o.a.:

Het sprookje de Bremermuzikanten, Kinderkoor "Bruist de pan uit", de Pakhuisstrijkers, vele pop jazzbands met allerlei vocalgroups, een waanzinnige improvisatie met Naked Wolf & een super swingende afsluiter Den Tex band & nog veel meer!! & dan ook nog eens mooi weer!!


NPO Radio 4; twee jonge leerlingen van harpdocente Manja Smits spelen in de uitzending!

​Ontzettend trots laten we jullie weten dat twee van onze leerlingen afgelopen zaterdag op NPO Radio 4 te horen zijn geweest! Via de link kun je het fragment uit de uitzending beluisteren:

https://soundcloud.com/user-813106501/muziekpakhuis

De jonge studenten van onze harpdocente Manja Smits brachten een prachtig nummer ten gehore. Delphine Palumbo en Anna Petrovidsch treden ook op tijdens ons Zomerfestival op 2 juli om 17.30 uur. Hierbij dus alvast een voorproefje van het prachtige samenspel van dit getalenteerde harp duo.

25 mei 2016 Muziekpakhuis uitslag nominatie

Muziekpakhuis heeft op een háár na de Hart-Hoofdprijs van de Triodos Bank gewonnen!

Dat vinden we natuurlijk jammer maar we zijn tegelijkertijd ontzettend blij met alle aandacht,

betrokkenheid en lovende pers die wij hebben ontvangen in deze weken.

Namens alle docenten: SUPER bedankt!!!
We zijn onze leerlingen en betrokkenen zeer erkentelijk voor hun steun en stemmen!!