Nieuws

7 dec 2017 Film Novecento in Concert

​Registratie van het bijzondere concert Novecento in Concert van 19 november 2017 in het Sieraad Amsterdam staat nu op YouTube!

Novecento in Concert is een productie gebaseerd op het boek Novecento van Alessandro Baricco ter gelegenheid van het 35 jarig bestaan van het Muziekpakhuis.

10 docenten van het Muziekpakhuis schreven een compositie voor ensembles en orkest. 32 docenten voerde deze uit samen met een projectkoor en een verteller.

https://www.youtube.com/watch?v=P6ziyqpyuQA

1 dec 2017 Muziekpakhuis in het Parool

​Muziekpakhuis bestaat 35 jaar: "Het is een soort familiebedrijf"

Leuk artikel in het Parool over het Muziekpakhuis zaterdag 18 november 2017.

Kleine aanvulling: In het artikel staat dat George Whitemore & Ellin Robles oprichters waren . Dat is anders. Zij zijn na elkaar directeur geweest in de jaren 90.

Lees het hier: klik

NPO Radio 4; twee jonge leerlingen van harpdocente Manja Smits spelen in de uitzending!

​Ontzettend trots laten we jullie weten dat twee van onze leerlingen afgelopen zaterdag op NPO Radio 4 te horen zijn geweest! Via de link kun je het fragment uit de uitzending beluisteren:

https://soundcloud.com/user-813106501/muziekpakhuis

De jonge studenten van onze harpdocente Manja Smits brachten een prachtig nummer ten gehore. Delphine Palumbo en Anna Petrovidsch treden ook op tijdens ons Zomerfestival op 2 juli om 17.30 uur. Hierbij dus alvast een voorproefje van het prachtige samenspel van dit getalenteerde harp duo.

Muziekfeestje in het Muziekpakhuis?

​Have a "bravissimo" kind of birthday (klik op O)

Meer informatie: klik hier