• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Songwriting

Over Songwriting

Wil je Songwriting les in Amsterdam dan ben je bij het Muziekpakhuis aan het juiste adres
Songwriting, songwritingles, songwritingdocent , singersongwriting, Amsterdam

 • Songwriting

  Muziek is een ultiem expressiemiddel waarmee je jezelf kunt ontwikkelen, dat mensen met elkaar verbind, en fungeert als uitstekende uitlaatklep.
  Als songwriter helpt het om op zoek te gaan naar …

  Muziek is een ultiem expressiemiddel waarmee je jezelf kunt ontwikkelen, dat mensen met elkaar verbind, en fungeert als uitstekende uitlaatklep.
  Als songwriter helpt het om op zoek te gaan naar je eigen verhaal en stem. Welke boodschap of emotie wil je overbrengen, en wat zijn de tools die je hierbij kunnen helpen? Voor veel muzikanten is het samenspelen met anderen een doel en hoogtepunt. Aangezien je met enkele akkoorden al heel ver komt hoef je hiervoor beslist niet al jarenlang in je eentje op een instrument geoefend te hebben. Belangrijke elementen zijn communicatie, creativiteit, expressie en plezier!
  In de songwriting lessen gaan we op zoek naar je eigen geluid. Je leert hoe je zelf samenhangende songs kan schrijven, bestaande songs kan verfijnen en verkennen we songwriting tools die je kunnen helpen om jezelf uit te drukken. Het schrijven van lyrics, het bedenken van akkoordprogressies, arrangementen en melodieën kunnen allemaal aan bod komen tijdens de songwriting lessen.