• Les van ervaren musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of in een band, orkest of koor

Piano

Over Piano

Een toets-snaarinstrument dat is afgeleid van de vleugel. Alleen of samen, klassiek, pop of jazz, met piano kan je alle kanten op.

 • Pianoles Walter Lampe

  Mijn les is gericht op gedreven pianoleerlingen die verder willen in hun ontwikkeling. Er is veel aandacht voor noten lezen, akkoorden, harmonie & ritme. Ook geef ik pianoles voor samenspel &…

  Mijn les is gericht op gedreven pianoleerlingen die verder willen in hun ontwikkeling. Er is veel aandacht voor noten lezen, akkoorden, harmonie & ritme. Ook geef ik pianoles voor samenspel & liedbegeleiding in de pop- & jazzstijl; coaching van singer songwriters en improvisatie voor alle instrumenten.

 • Pianoles Dante Boon

  Klassieke muziek. Alle niveaus en leeftijden.

  Klassieke muziek. Alle niveaus en leeftijden.

 • Pianoles Thijmen Schoute

  Enthousiaste leerlingen van alle leeftijden en niveau's zijn bij mij welkom en ieder krijgt zijn of haar eigen aanpak.

  Naast de basis in bladlezen, (vinger)techniek en houding ben ik …

  Enthousiaste leerlingen van alle leeftijden en niveau's zijn bij mij welkom en ieder krijgt zijn of haar eigen aanpak.

  Naast de basis in bladlezen, (vinger)techniek en houding ben ik ook gewend te werken met youtube en voordoen/naspelen.

  Ik zal meedenken over wat voor stukken je wilt spelen op welke manier en ook kunnen we aan de slag met akkoordensymbolen lezen en spelen, liedjes schrijven & improviseren.

  Stijlen die o.a. mogelijk zijn: jazz, soul & gospel, pop, klassiek, rock, bossa nova, folk/country. Mocht je interesse hebben in spelen op rhodes/orgels/synths (plus dat opnemen), theorie of solfege dan is dat mogelijk.

  Buiten één op één geef ik ook les aan duo's.

 • Pianoles Mark van der Feen

  Piano spelen is naast leuk ook nog eens goed voor je ontwikkeling! Voor leerlingen die enthousiast zijn, van beginner tot vergevorderde, van alle leeftijden, heb ik een aanpak die werkt. …

  Piano spelen is naast leuk ook nog eens goed voor je ontwikkeling! Voor leerlingen die enthousiast zijn, van beginner tot vergevorderde, van alle leeftijden, heb ik een aanpak die werkt. Veel muziekstijlen kunnen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld jazz, pop, klassiek, soul en gospel, maar ook de muzikale ritmes uit Zuid Amerika kunnen we onderzoeken.
  De technieken die je nodig hebt om een goede basis te vormen leer ik je graag. Denk hierbij aan houding, vingerzetting, maar ook theorie, noten en akkoorden lezen. De stukken die we samen uitkiezen speel ik voor en als je zo ver bent, kunnen we een volgende stap maken naar improviseren of songs naspelen van artiesten die je leuk vindt. Als jouw hart ligt bij muziek componeren of samenspelen met andere musici, gaan we daarmee aan het werk.
  Vind je het leuk om samen les te krijgen, dat kan ook bij mij!

 • Pianoles Kimball Huigens

  Klassiek piano voor kinderen en volwassenen van alle niveaus.

  Binnen de klassieke muziek is de piano gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid repertoire, dat op elk niveau en uit ieder tijdperk …

  Klassiek piano voor kinderen en volwassenen van alle niveaus.

  Binnen de klassieke muziek is de piano gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid repertoire, dat op elk niveau en uit ieder tijdperk de meest schitterende muziek bevat. De piano is een makkelijk instrument om mee te beginnen. Maar een onmogelijk instrument om mee te stoppen, want er valt altijd meer aan te ontdekken. Zo eenvoudig als het indrukken van de toetsen is… zo moeilijk is het spelen van legato. Zo moeilijk als het horen van drie verschillende stemmen tegelijk is… zo eenvoudig is het om te leren taken aan je eigen vingers te delegeren. Voor ieder niveau zijn er weer nieuwe uitdagingen.

 • Pianoles Josse van der Schaft

  Graag help ik je bij je muzikale ontwikkeling - of je nu net begint of verdere verdieping zoekt.
  We kunnen aan verschillende muziekstijlen werken, denk bijvoorbeeld aan klassiek, jazz, of …

  Graag help ik je bij je muzikale ontwikkeling - of je nu net begint of verdere verdieping zoekt.
  We kunnen aan verschillende muziekstijlen werken, denk bijvoorbeeld aan klassiek, jazz, of popmuziek. Je leert spelen met een ontspannen houding en ontwikkelt een goede (basis)techniek. Ook komt noten lezen van bladmuziek en het op gehoor muziekstukken uitzoeken aan bod.
  Hiernaast vind ik het belangrijk om op een creatieve manier te werken aan dingen als samenspel, improvisatie, compositie, theorie en ritmegevoel, ongeacht de muziekstijl waar we op dat moment mee bezig zijn.

  Leerlingen vanaf zes jaar en van elk niveau en tempo zijn van harte welkom!

 • Pianoles Marielle Groven

  Of je nu net begint of er dieper op in wilt gaan, ik werk met een hands-on aanpak van leren die bij jou past. Alle niveaus, alle tempo`s en …

  Of je nu net begint of er dieper op in wilt gaan, ik werk met een hands-on aanpak van leren die bij jou past. Alle niveaus, alle tempo`s en alle leeftijden zijn van harte welkom bij mij.

  In de les bouw je een ontspannen en gezonde pianobeoefening op. Diverse stijlen kunnen aan bod komen: van klassiek tot popmuziek, of juist liedjes van je favoriete artiest op Youtube. Met een goede basis van techniek, muziekkennis en muzikaal gehoor kun je alles leren.
  Wil je noten of akkoorden leren lezen? Of wil je liever muziek op gehoor uitzoeken? Ik ben gewend om diverse methodes aan te leren, dus het kan allemaal.
  Wil je je eigen liedjes componeren of improviseren? Wil je dat opnemen? Laten we dan aan de slag gaan!
  Naast privéles is duoles ook mogelijk.

  Lessen in het Nederlands, lessons in English, leçons en Français.

 • Pianoles Nico Chientaroli

  Of je nu voor het eerst piano speelt of al ervaring hebt met het instrument, zal ik altijd proberen de juiste aanpak voor je te vinden, gebaseerd op je vaardigheden …

  Of je nu voor het eerst piano speelt of al ervaring hebt met het instrument, zal ik altijd proberen de juiste aanpak voor je te vinden, gebaseerd op je vaardigheden en muzikale wensen. Bij mij zijn alle niveaus en leeftijden welkom. Ik geef al twintig jaar pianoles en mijn ervaring leert mij dat elke leerling anders is en dat dit niet mag worden onderschat.
  Tijdens de lessen bouwen we een stevige relatie op met de piano, werken we met techniek, lezen van noten en akkoorden, improviseren en ontwikkelen we je muzikale gehoor. Afhankelijk van de wensen van elke leerling gaan we aan de slag met diverse stijlen: Jazz, Blues, Rock, Pop, Latin, Tango, Klassiek, Funk en meer!