• Les van ervaren musici
  • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
  • Alleen of in een band, orkest of koor

Hoorn

Over Hoorn

Ik baseer mijn lessen op het ontwikkelen van een goede techniek. Dat voorkomt later veel problemen. Muzikaliteit is hierop gebaseerd. Het repertoire voor hoorn is erg groot. Hoorn wordt gebruikt in symfonieorkesten, harmonieorkesten, fanfareorkesten, verschillende ensembles en natuurlijk als solo-instrument. Op de hoorn is het Mogelijk om te spelen in elke stijl, klassiek of jazz, filmmuziek of zelfs rock. Ik geloof dat het belangrijkste voor de nieuwe generatie hoornspelers is om zoveel stijlen te leren als mogelijk en flexibel en creatief te zijn. En vergeet niet, tijdens het leerproces is het ook belangrijk om veel plezier te hebben!! Wil je hoornles in Amsterdam dan ben je bij het Muziekpakhuis aan het juiste adres.

  • Hoornles Austris Apenis

    Austris baseert zijn lessen op het ontwikkelen van een goede techniek. Dat voorkomt later veel problemen. Muzikaliteit is hierop gebaseerd. Het repertoire voor hoorn is erg groot. Hoorn wordt gebruikt …

    Austris baseert zijn lessen op het ontwikkelen van een goede techniek. Dat voorkomt later veel problemen. Muzikaliteit is hierop gebaseerd. Het repertoire voor hoorn is erg groot. Hoorn wordt gebruikt in symfonieorkesten, harmonieorkesten, fanfareorkesten, verschillende ensembles en natuurlijk als solo-instrument. Naast de techniek legt Austris de nadruk op het spelen van verschillende stijlen in diverse settings. En dat met groot enthousiasme!