Gitaarles

Van geen enkel instrument komen we zoveel vormen tegen als van de gitaar. Met een gitaar kan je alle stijlen en genres tokkelen.

Lessen

Gitaarles Jaap van der Panne

Jaap van der Panne geeft les op de akoestische en de elektrische gitaar in de stijlen blues, rock, pop, soul, funk en klassiek. In zijn gitaarlessen zijn motivatie en spelplezier de pijlers. In elke les komen verschillende onderdelen van het spelen aan de orde zoals techniek, ritmiek, theorie en improvisatie. Of je nu jezelf wilt leren begeleiden, te weten wilt komen wat de licks en tricks zijn voor een solo, hoe je een akkoord vormt, wat een toonladder inhoudt of hoe bijvoorbeeld een bluesschema eruit ziet, voor alles geldt geen woorden maar daden. Spelen dus!

meer info

Gitaarles Paul Pallesen

De lessen zijn gericht op wat jij op de gitaar wilt leren. Bijvoorbeeld het begeleiden van liedjes, het spelen van een rock-solo of licht klassiek. Maar je kunt ook leren improviseren aan de hand van jazz of traditionele muziek. Er wordt aandacht besteed aan techniek en theorie, maar het belangrijkste is dat je plezier in het spelen hebt.

Ik geef les aan volwassenen en aan kinderen vanaf 8 jaar. Je kan ook duolessen volgen. Ook geef ik solfège en theorielessen voor wie zich wil voorbereiden op een professionele muziekstudie.

meer info

Gitaarles Filippo Castellazi

Na het leren van de basis kun je een eigen richting kiezen. Denk aan improviseren, repertoire, techniek, lezen en fingerstyle. Je ontwikkelt je eigen persoonlijkheid, stijl en sound. Tijdens de lessen krijg je op een eenvoudige manier ook muziektheorie en oortraining. Bij mij leer je van alles over muziek. Ik ben thuis in vele muziekstijlen, zoals jazz, klassiek, pop, blues, hard rock én heavy-metal. Alles is mogelijk. Ben je bezig met muziek en wil je daar het liefst in verdergaan? Bij mij kun je een professionele cursus volgen en het Rockschool-diploma behalen.

meer info

Gitaarles Sander Panhuysen

Ik geef les in akoestische en elektrische gitaar. Je kunt bij mij voor vrijwel alle stijlen muziek terecht. Van akoestische liedjesbegeleiding tot (licht) klassiek. Van Rock tot Jazz. Jouw muzikale voorkeur is de leidraad in de lessen. Ik geef je feedback en doe suggesties op ieder niveau.

Ben je een beginner? Dan zul je zien dat je al snel je eerste liedje kan spelen, zowel de melodie als de akkoorden. Ben je gevorderd? Dan zul je de liedjes gebruiken om dieper in te gaan op allerlei andere aspecten.
Daarnaast besteed ik veel aandacht aan improviseren.

meer info

Gitaarles Jac van Bekhoven

De richting die jij uit wilt is bepalend. Bij mij kun je terecht voor alles wat zich bevindt tussen akoestische liedjesbegeleiding en heavy rocksolo's. Techniek en theorie komen aan bod, maar zijn altijd meteen toepasbaar. Het belangrijkste is dat jij na elke les iets mee naar huis neemt. Ben je een beginner? Dan help ik je stap voor stap de gitaar te ontdekken. Na enkele lessen speel je al liedjes met simpele akkoorden, of eenvoudige melodieën als je de klassieke kant op wilt.

*donderdag hele dag & vrijdagochtend tot 14.00 uur

meer info

Wil je één van deze lessen volgen of staat jouw keuze er niet tussen? Schrijf je in of laat ons jouw wensen weten via hetzelfde inschrijfformulier.

Gerelateerd nieuws

 1. Open Dag & Repair Café zaterdag 18 mei

  ​OPEN DAG en REPAIR CAFÉ · Altijd al willen weten hoe je je gitaar…
  Lees meer

 2. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer

 4. Muziekpakhuis goes Paradiso 8 januari 2019

  ​ Zie hier voor informatie en tickets. ·
  Lees meer

 5. Start nieuwe cursus: Muziek maken met Ableton Live (muziekprogramma) ​

  · Start nieuwe cursus muziek maken met Ableton Live…
  Lees meer

 6. Start je dag op de Morning Music Academy bij het Muziekpakhuis!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 7. 25 april 2018 Fantastisch nieuws: Nu ook instrumenten te leen via Jongeren Cultuurfonds!!

  ​Voor muziekles op het Muziekpakhuis was het al mogelijk lesgeld aan te…
  Lees meer

 8. 11 sep 2015 Muziekpakhuis zomerfestival "Swinging Circus" fantastisch filmpje

  ​Muziekpakhuis zomerfestival 2015 "Swinging Circus"…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws