• Les van ervaren musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of in een band, orkest of koor

Gitaar

Over Gitaar

Van geen enkel instrument komen we zoveel vormen tegen als van de gitaar. Met een gitaar kan je alle stijlen en genres tokkelen.Wil jij Gitaarles in Amsterdam? Dan ben je bij het muziekpakhuis aan het juiste adres

 • Gitaarles Filippo Castellazi

  Na het leren van de basis kun je een eigen richting kiezen. Denk aan improviseren, repertoire, techniek, lezen en fingerstyle. Je ontwikkelt je eigen persoonlijkheid, stijl en sound. Tijdens de …

  Na het leren van de basis kun je een eigen richting kiezen. Denk aan improviseren, repertoire, techniek, lezen en fingerstyle. Je ontwikkelt je eigen persoonlijkheid, stijl en sound. Tijdens de lessen krijg je op een eenvoudige manier ook muziektheorie en oortraining. Bij mij leer je van alles over muziek. Ik ben thuis in vele muziekstijlen, zoals jazz, klassiek, pop, blues, hard rock én heavy-metal. Alles is mogelijk. Ben je bezig met muziek en wil je daar het liefst in verdergaan? Bij mij kun je een professionele cursus volgen en het Rockschool-diploma behalen.

 • Gitaarles Jaap van der Panne

  Jaap van der Panne geeft les op de akoestische en de elektrische gitaar in de stijlen blues, rock, pop, soul, funk en klassiek. In zijn gitaarlessen zijn motivatie en spelplezier …

  Jaap van der Panne geeft les op de akoestische en de elektrische gitaar in de stijlen blues, rock, pop, soul, funk en klassiek. In zijn gitaarlessen zijn motivatie en spelplezier de pijlers. In elke les komen verschillende onderdelen van het spelen aan de orde zoals techniek, ritmiek, theorie en improvisatie. Of je nu jezelf wilt leren begeleiden, te weten wilt komen wat de licks en tricks zijn voor een solo, hoe je een akkoord vormt, wat een toonladder Inhoudt etc, voor alles geldt geen woorden maar daden. Spelen dus!

 • Gitaarles Paul Pallesen

  De lessen zijn gericht op wat jij op de gitaar wilt leren. Bijvoorbeeld het begeleiden van liedjes, het spelen van een rock-solo of licht klassiek. Maar je kunt ook leren …

  De lessen zijn gericht op wat jij op de gitaar wilt leren. Bijvoorbeeld het begeleiden van liedjes, het spelen van een rock-solo of licht klassiek. Maar je kunt ook leren improviseren aan de hand van jazz of traditionele muziek. Er wordt aandacht besteed aan techniek en theorie, maar het belangrijkste is dat je plezier in het spelen hebt.

  Ik geef les aan volwassenen en aan kinderen vanaf 8 jaar. Je kan ook duolessen volgen. Ook geef ik solfège en theorielessen voor wie zich wil voorbereiden op een professionele muziekstudie.

 • Gitaarles Sander Panhuysen

  Ik geef les in akoestische en elektrische gitaar. Je kunt bij mij voor vrijwel alle stijlen muziek terecht. Van akoestische liedjesbegeleiding tot (licht) klassiek. Van Rock tot Jazz. Jouw muzikale …

  Ik geef les in akoestische en elektrische gitaar. Je kunt bij mij voor vrijwel alle stijlen muziek terecht. Van akoestische liedjesbegeleiding tot (licht) klassiek. Van Rock tot Jazz. Jouw muzikale voorkeur is de leidraad in de lessen. Ik geef je feedback en doe suggesties op ieder niveau.

  Ben je een beginner? Dan zul je zien dat je al snel je eerste liedje kan spelen, zowel de melodie als de akkoorden. Ben je gevorderd? Dan zul je de liedjes gebruiken om dieper in te gaan op allerlei andere aspecten.
  Daarnaast besteed ik veel aandacht aan improviseren.

 • Gitaarles Vlado Spisiak

  Mijn enthousiasme, speelervaring en motivatie draag ik op mijn leerlingen over via mijn lesmethodes, die ik in de afgelopen 16 jaar les ervaring heb kunnen verzamelen en verder ontwikkelen.
  Mijn lesmethodes …

  Mijn enthousiasme, speelervaring en motivatie draag ik op mijn leerlingen over via mijn lesmethodes, die ik in de afgelopen 16 jaar les ervaring heb kunnen verzamelen en verder ontwikkelen.
  Mijn lesmethodes zijn individueel gericht en aangepast op de leerling zijn/haar interesse en speelniveau.
  In de les werk ik zoveel mogelijk vanuit de motivatie en inspiratie van de leerling.
  We gaan aan de slag met songs van artiesten en bands die de leerling leuk vindt!
  Al spelende komen we vanzelf op onderdelen als speeltechniek, gehoortraining, theorie, noten en akkoorden lezen, maar ook improvisatie, muziek componeren, songwriting en voorbereiding voor samenspel in een band.