• Les van ervaren musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of in een band, orkest of koor

Dwarsfluit

Over Dwarsfluit

Als een vogel zo 'lenig': in een seconde kan de dwarsfluit sneller spelen en meer tonen produceren dan welk instrument dan ook. Wil jij Dwarsfluitles in Amsterdam? Dan ben je bij het Muziekpakhuis aan het juiste adres.

 • Dwarsfluitles Christine van Rooijen

  Het belangrijkste van het leren bespelen van een muziekinstrument is dat je er veel plezier en voldoening uit haalt. Om dat te bereiken staan in Christine’s dwarsfluitlessen het ontwikkelen …

  Het belangrijkste van het leren bespelen van een muziekinstrument is dat je er veel plezier en voldoening uit haalt. Om dat te bereiken staan in Christine’s dwarsfluitlessen het ontwikkelen van de muzikaliteit, een goede houding, een gedegen techniek en het fluitspelen met een volle, warme toon centraal. Ze stimuleert het samenspelen tussen fluitleerlingen onderling en zorgt ervoor dat leerlingen hun weg vinden naar verschillende orkesten en ensembles, zowel in lichte als klassieke richting. Elk seizoen zijn er meerdere voorspeelavonden en concerten waarop leerlingen kunnen optreden.

 • dwarsfluitles Maria Cristina Gonzalez

  Fluitles - kinderen en volwassenen

  Mijn naam is Maria Cristina, ik speel al meer dan 20 jaar fluit en ik ben een ervaren, professionele enthousiaste dwarsfluitleraar in Amsterdam. Mijn lessen zijn …

  Fluitles - kinderen en volwassenen

  Mijn naam is Maria Cristina, ik speel al meer dan 20 jaar fluit en ik ben een ervaren, professionele enthousiaste dwarsfluitleraar in Amsterdam. Mijn lessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen.

  Barok tot Pop
  Je kunt bij mij terecht voor barok, klassiek, romantiek, modern, wereldmuziek, popmuziek of traditionele muziek.

  Beginners - Samenspel
  Als je nog geen ervaring hebt leer je met een leuke methode de beginselen van dwarsfluitspelen. Je leert een goede ademtechniek, ontspannen houding en notenlezen, Natuurlijk ga je ontdekken hoe je die warme en heldere klank uit je fluit kunt toveren! Daarnaast ontwikkel je kennis van muziek en binnen de kortste keren spelen we eenvoudige duetten! Al snel speel je een mooie melodie op je fluit!

  Meer ervaren?
  Met gerichte oefeningen, etudes, bekend- en minder bekend fluitrepertoire, ontwikkel je verder je techniek en embouchure. We werken aan interpretatie, vibrato, intonatie, dynamiek, articulatie, staccato en natuurlijk een prachtig legato.

  Traverso - Barokmuziek
  Speel je traverso en wil je je klank en techniek verbeteren? Meer inzicht en kennis opdoen over de historische achtergronden van de traverso en barokmuziek? Ontdek nieuw repertoire, specifieke speelmanieren en ornamentiek. Superleuk mijn passie hiervoor met je te delen!