• Les van ervaren musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of in een band, orkest of koor

Drums

Over Drums

Slaan, trommelen, klepperen, stampen, kwasten, raspen en nog veel meer. Wil jij drumles in Amsterdam dan zit je bij het Muziekpakhuis aan het juiste adres.

 • Drumles Marcos Baggiani

  Theorie, techniek en noten lezen en schrijven zijn allemaal hulpmiddelen om muziek te maken. Dat leer je ook in de lessen bij Marcos, maar ze zijn niet het hoofddoel. Je …

  Theorie, techniek en noten lezen en schrijven zijn allemaal hulpmiddelen om muziek te maken. Dat leer je ook in de lessen bij Marcos, maar ze zijn niet het hoofddoel. Je gaat jammen, samenspelen, meespelen met opnames en verschillende methodes en boekjes gebruiken. Muziek maken: daar gaan je, samen met Marcos, voor!

 • Drumles Bernt Nellen

  Al na een paar lessen boek je de eerste muzikale successen, bijvoorbeeld het neerzetten van een goede basis-groove! Maar het echte drummen leer je natuurlijk niet zomaar. Daarom is de …

  Al na een paar lessen boek je de eerste muzikale successen, bijvoorbeeld het neerzetten van een goede basis-groove! Maar het echte drummen leer je natuurlijk niet zomaar. Daarom is de verwachting dat je elke dag minstens een kwartier oefent. In mijn drumlessen speel je met muziek mee, die je zelf op CD meebrengt. Ik speel basgitaar mee, zodat er een soort 'mini-band' gevoel ontstaat. Natuurlijk komen ook technische aspecten aan bod, zoals goede stokhouding en slagbewegingen. Je leert het notenschrift kennen en werkt uit drumboeken. Je kunt ook dingen in de les opnemen.

 • Drumles Robin Assen

  Naast een rugzak met basisvaardigheden worden de lessen zoveel mogelijk ingericht op jouw interesses en ambities. Speerpunten zijn zowel het verbreden als het verdiepen van je motoriek, je auditieve vaardigheden, …

  Naast een rugzak met basisvaardigheden worden de lessen zoveel mogelijk ingericht op jouw interesses en ambities. Speerpunten zijn zowel het verbreden als het verdiepen van je motoriek, je auditieve vaardigheden, je creativiteit en je kennis.

  Met alle leeftijdsgroepen en op alle niveaus zal ik veel spelen, maar ook zaken behandelen als sound, spullen/materiaal en allerhande zaken waar een muzikant mee te maken krijgt.

 • Drumles Maarten Diesfeldt

  Ik geef les aan leerlingen jong en oud vanaf 6 jaar. Naast kennis van alle basistechnieken is meespelen met je favoriete muziek een motiverende manier om je drumskills naar een hoger …

  Ik geef les aan leerlingen jong en oud vanaf 6 jaar. Naast kennis van alle basistechnieken is meespelen met je favoriete muziek een motiverende manier om je drumskills naar een hoger level te krijgen. Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van groove software als Ableton Live of ritme sequencers van bijvoorbeeld Teenage Engineering om ritmes te programmeren en visueel te maken. Het einde van een lesperiode kan worden afgesloten met een studio- en video-opname, zodat je je drumskills aan vrienden en familie kan tonen, of een video op je eigen Youtubekanaal kan posten.

 • Drumles Ian Rijksen

  Alle ervaring, opgedaan tijdens 30 jaar muziek maken geef ik al geruime tijd door aan mijn leerlingen: Allroundheid is mijn sterke punt.
  Muzikaliteit, communicatie en plezier staan voorop, techniek en creativiteit …

  Alle ervaring, opgedaan tijdens 30 jaar muziek maken geef ik al geruime tijd door aan mijn leerlingen: Allroundheid is mijn sterke punt.
  Muzikaliteit, communicatie en plezier staan voorop, techniek en creativiteit komen meteen daarna.
  Alle stijlen, en notenschrift komen aan bod.
  Ook bied ik de mogelijkheid om te programmeren met bv, Ableton Live en Logic.
  Ik geef ook percussieles met conga, timbale shaker etc..

  Invloeden : Police, Miles Davis, Weather Report, Stevie Wonder,,Prince, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, , A Tribe Called Quest, Roots, d’Angelo Pharrell, en alle fantastische drummers die daarbij horen.

 • Drumles Thomas Jaspers

  Thomas geeft drumles aan alle leeftijden en aan alle niveaus.
  Centraal in de les staan muzikaliteit en creativiteit.
  Oefeningen zijn er dan ook vooral op gericht zo snel mogelijk met …

  Thomas geeft drumles aan alle leeftijden en aan alle niveaus.
  Centraal in de les staan muzikaliteit en creativiteit.
  Oefeningen zijn er dan ook vooral op gericht zo snel mogelijk met anderen muziek te kunnen maken.
  Het leuke aan drummen is dat je heel snel mee kan spelen met je favoriete bands en artiesten.
  Dit zullen we dan ook veel doen in de les. Leerlingen krijgen hierin veel ruimte om met hun eigen inspiratie te komen.
  De lokalen zijn uitgerust met twee drumstellen en een geluidsinstallatie met alle mogelijke muziek tot onze beschikking