Walter Lampe

Over Walter Lampe

piano & jazzworkshops

Mijn les is gericht op gedreven pianoleerlingen die verder willen in hun ontwikkeling. Er is veel aandacht voor akkoorden, harmonie & ritme. Ook geef ik pianoles voor samenspel & liedbegeleiding in de pop- & jazzstijl.
Tarieven Bio Contact

Lessen van Walter Lampe

  • Jazz workshop o.l.v. Walter Lampe

    Er worden traditionele songvormen en schema’s geanalyseerd, maar ook meer complexe harmonieën van onder andere Monk & Ellington. Ik draag ook eigen leuke geharmoniseerde stukken en ideeën …

    Er worden traditionele songvormen en schema’s geanalyseerd, maar ook meer complexe harmonieën van onder andere Monk & Ellington. Ik draag ook eigen leuke geharmoniseerde stukken en ideeën aan. Er is ook aandacht voor de riff waarbij meerdere spelers een hechte lijn creëren. Daarmee breng je de improvisatie tot een hoger plan. Er is plek voor alle instrumentalisten.

  • Pianoles Walter Lampe

    Mijn les is gericht op gedreven pianoleerlingen die verder willen in hun ontwikkeling. Er is veel aandacht voor noten lezen, akkoorden, harmonie & ritme. Ook geef ik pianoles voor samenspel &…

    Mijn les is gericht op gedreven pianoleerlingen die verder willen in hun ontwikkeling. Er is veel aandacht voor noten lezen, akkoorden, harmonie & ritme. Ook geef ik pianoles voor samenspel & liedbegeleiding in de pop- & jazzstijl; coaching van singer songwriters en improvisatie voor alle instrumenten.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar  25  35      
6 - 13 jaar  25  35      
13 - 21 jaar  25  35      
21 jaar >

 32

 45  50  20  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Walter Lampe is jazzpianist (solo & pianotrio), componist & improvisator van Australische origine (Sydney Conservatorium). Hij heeft internationale ervaring in de traditionele jazz, bebop tot improvisatie en heeft gestudeerd met Mal Waldron (Billie Holiday-Mingus-Coltrane).

Zijn improvisaties en composities zijn te horen op verschillende cd's:

'Trio Music-Live at the Bimhuis' hardcore improv met Tony Buck en Joe Williamson

'Windmills On Mars' Duet met Dale Barlow

'Walzone' Trio - eigen songs