• Les van professionele en internationale musici
  • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
  • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Sonja Helasvuo

Over Sonja Helasvuo

viool

“toegewijd, vakkundig, enthousiast, vrolijk, positief”

Meer dan 20 jaar geeft Sonja met veel plezier vioolles.
Als viooldocent wil Sonja een omgeving creëren, waar het plezier in muziek maken voorop staat en de eigen creativiteit ontdekt wordt.
Zij werkt doelbewust aan technische vaardigheden. Zo krijg je daadwerkelijk het gereedschap in handen om je volop te kunnen ontplooien.
Zij gelooft dat alle leren begint met een goede zelfvertrouwen zo worden de lessen gegeven in een omgeving waar de kinderen kunnen groeien niet allen als violisten maar ook als mensen.
Meerdere keren per jaar worden er uitvoeringen organiseert waar de kinderen hun ouders mogen spelen met een professionele pianist.
De vioollessen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Duits, Engels en in het Fins.
Ook enthousiaste amateurs zijn welkom!
Samen kunnen we verder werken aan vibrato of andere technische waardigheden welke als kind nog niet helemaal lukten. Ik kan helpen met orkestpartijen, of met het zoeken naar kamermuziekpartners.
Sonja Helasvuo is lid van de ESTA - European String Teachers Association.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Sonja Helasvuo

  • Vioolles Sonja Helasvuo

    Als viooldocent wil ik een omgeving creëren, waar het plezier in muziek maken voorop staat en de eigen creativiteit ontdekt wordt. Ik werk doelbewust aan technische vaardigheden. Zo krijg …

    Als viooldocent wil ik een omgeving creëren, waar het plezier in muziek maken voorop staat en de eigen creativiteit ontdekt wordt. Ik werk doelbewust aan technische vaardigheden. Zo krijg je daadwerkelijk het gereedschap in handen om je volop te kunnen ontplooien.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar € 27,50 € 38,50      
6 - 13 jaar € 27,50 € 38,50      
13 - 21 jaar € 27,50 € 38,50      
21 jaar >    

€ 60

   

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Sonja Helasvuo, geboren in Helsinki, Finland.

Na vele jaren ervaring in het lesgeven in haar privepraktijk, is zij sinds vanaf 2007 verbonden als docent aan het Muziekpakhuis in Amsterdam.

Om zich verder te verdiepen in het lesgeven voor kinderen volgt zij tot heden regelmatig verschillende pedagogiek en methodiek cursussen en workshops oa. bijj Joyce Tan (Pedagogiek voor jonge talent), bij Wiesje Miedema en Geza Szilvay ( Colour Strings- methode). 

Naast lesgeven is zi altijd actief geweest als veelzijdige muzikant, en sinds haar studie tot heden remplaceert zij regelmatig bij beroepsorkest in Nederland. 

Zij voelt zich thuis in alle stijlen en is ook naast viool te horen op het altviool en op barokviool van kamermuziek tot experimentele muziektheater.

Lid van bij de ESTA - European String Teachers Association.