Sietske Roscam Abbing

Over Sietske Roscam Abbing

zangles pop en jazz

"Sietske is van een ontwapenende frisheid en volkomen ongeveinsd. Zij heeft alle techniek in huis, maar zoekt daarin de dosering. Haar kernwaarde is communicatie vanuit het hart. Met zachte kracht weet zij op oprechte wijze het publiek te overtuigen en te verleiden om zich met elkaar en de wereld te verbinden." - schreef Jazzenzo magazine over Sietske als zangeres.
Tarieven Bio Contact

Lessen van Sietske Roscam Abbing

 • vocal group "Luna" (gevorderd) o.l.v. Sietske Roscam Abbing

  Er is plek voor nieuwe stemmen! (zowel alt als sopraan).

  Gevorderde vocal group, momenteel bestaande uit 5 dames. Bestaat ruim 5 jaar; drie of vierstemmig repertoire - soms ook a-capella, in de …

  Er is plek voor nieuwe stemmen! (zowel alt als sopraan).

  Gevorderde vocal group, momenteel bestaande uit 5 dames. Bestaat ruim 5 jaar; drie of vierstemmig repertoire - soms ook a-capella, in de stijl: (indie-) pop, singer-songwriter. Repetitie: tweewewekelijkse maandagavond van 18.30-19:45 uur.

  Heb je ruime ervaring in meerstemmig zingen en ben je gemotiveerd om tussendoor ook materiaal voor te bereiden? Neem dan contact op (via het inschrijfformulier), maak een afspraak van een stemtest en kom een keer mee repeteren!

 • vocal group "From Scratch" (gevorderd) o.l.v. Sietske Roscam Abbing

  Er is plek voor nieuwe stemmen!

  Gevorderde vocal group, momenteel bestaande uit 5 dames. Bestaan ruim 5 jaar en zingen drie- of viersstemmig repertoire - soms ook a-capella, in de stijl: (groovy-) …

  Er is plek voor nieuwe stemmen!

  Gevorderde vocal group, momenteel bestaande uit 5 dames. Bestaan ruim 5 jaar en zingen drie- of viersstemmig repertoire - soms ook a-capella, in de stijl: (groovy-) pop / soul. Repetities: tweewekelijkse op maandagavond; 19.45-21.00 uur.

  Heb je ruime ervaring in meerstemmig zingen en ben je gemotiveerd om ook thuis tussendoor materiaal voor te bereiden? Neem dan contact op (via het inschrijfformulier), maak een afspraak van een stemtest en kom een keer mee repeteren!

 • Zangles pop & jazz Sietske Roscam Abbing

  Individuele les

  Met training en ervaring in verschillende stijlen, met name jazz, soul, singer-songwriter en cross-overs maar ook de basis van klassiek, ben ik flexibel in repertoire en kan ik …

  Individuele les

  Met training en ervaring in verschillende stijlen, met name jazz, soul, singer-songwriter en cross-overs maar ook de basis van klassiek, ben ik flexibel in repertoire en kan ik veel stijlen en de daarin gebruikelijke technieken faciliteren. In het algemeen streef ik altijd naar het opbouwen van een gezonde basistechniek en flexibiliteit als uitgangspunt voor meer uitdagender technieken en effecten. Naast de techniek van het zingen en alles wat er bij het zingen (en eventueel samenspel) komt kijken kun je bij mij ook terecht voor piano vaardigheden, met name gericht op het begeleiden van jezelf bij het zingen. Ook kunnen we werken aan je eigen songs. Ik verheug me erop met jou je eigen geluid te verkennen!

 • vocal group "Vondel Vox" (licht gevorderd) o.l.v. Sietske Roscam Abbing

  Er is ruimte voor nieuwe stemmen.

  Licht gevorderde vocal group gestart in februari '24. Twee- of driestemmig repertoire; soms ook a-capella in de stijl: (Indie-) pop uit de jaren 80 en 90 …

  Er is ruimte voor nieuwe stemmen.

  Licht gevorderde vocal group gestart in februari '24. Twee- of driestemmig repertoire; soms ook a-capella in de stijl: (Indie-) pop uit de jaren 80 en 90 en '00. Repetities: tweewekelijkse op maandagavond: 19.45-21.00 uur.

  Heb je ervaring in meerstemmig zingen (of schat je in dat je redelijk stemvast bent) en ben je gemotiveerd om ook thuis tussendoor materiaal voor te bereiden? Neem dan contact op (via het inschrijfformulier), maak een afspraak van een stemtest en kom een keer mee repeteren!

Tarieven

Tarieven seizoen '24-'25
Tarieven per les zijn incl. btw en excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage. 

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein (3-8)
Groep
groot (9-12)
0 - 6 jaar  -  -  -  -  -
6 - 13 jaar  -  -  -  -  -
13 - 21 jaar € 32,23 € 48,35      
21 jaar >  - € 58,50 € 78 € 26,80 € 25,10

Proefles zang individueel, of stemtest (contant afgerekend):
half uur €28,60 (standaard)
drie kwartier €42,85 (op verzoek)

zanggroep klein: 3-8 deelnemers. 
zanggroep groot: 9-12 deelnemers
Tarieven zijn gebaseerd op het aantal bij aanvang van het betreffende semester (half seizoen). 

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Sietske (1985) rondde de Bachelor - en Masteropleiding jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam (2012). Ze is actief als zangeres met haar eigen band en in verschillende projecten; momenteel onder andere als leadzangeres van de Amstel Big Band. Ze heeft ervaring als zangdocent sinds 2008.


"Met training en ervaring in verschillende stijlen, met name jazz, soul, singer-songwriter en cross-overs maar ook de basis van klassiek, ben ik flexibel in repertoire en kan ik veel stijlen en de daarin gebruikelijke technieken faciliteren. In het algemeen streef ik altijd naar het opbouwen van een gezonde basistechniek en flexibiliteit als uitgangspunt voor meer uitdagender technieken en effecten. Naast de techniek van het zingen en alles wat er bij het zingen (en eventueel samenspel) komt kijken kun je bij mij ook terecht voor piano vaardigheden, met name gericht op het begeleiden van jezelf bij het zingen. Ook kunnen we werken aan je eigen songs. Ik verheug me erop je te ontmoeten in de les en met jou je eigen geluid te verkennen!"

website: sietskemusic.com/teaching