• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Robin Assen

Over Robin Assen

drums

Update per 17 maart 2020: Ik geef ook online individuele lessen! Plezier is het uitgangspunt van de lessen! Om dit plezier zo groot mogelijk te maken, behandelen we een breed scala aan handvatten om je drumskills op niveau te krijgen. Al naar gelang je eigen ambitie. Via het A-MACK* systeem kom je in aanraking met alle facetten die met drummen te maken hebben. Te allen tijde vanuit jouw smaak en interesses! *(A-MACK = Attitude - Motoriek - Auditief - Creatief - Kennis)
Tarieven Bio Contact

Lessen van Robin Assen

 • Drumles Robin Assen

  Naast een rugzak met basisvaardigheden worden de lessen zoveel mogelijk ingericht op jouw interesses en ambities. Speerpunten zijn zowel het verbreden als het verdiepen van je motoriek, je auditieve vaardigheden, …

  Naast een rugzak met basisvaardigheden worden de lessen zoveel mogelijk ingericht op jouw interesses en ambities. Speerpunten zijn zowel het verbreden als het verdiepen van je motoriek, je auditieve vaardigheden, je creativiteit en je kennis.

  Met alle leeftijdsgroepen en op alle niveaus zal ik veel spelen, maar ook zaken behandelen als sound, spullen/materiaal en allerhande zaken waar een muzikant mee te maken krijgt.

 • BRAND NEW BANDS-Bandcoaching

  Zou je graag in een band willen spelen? Of heb je een band die wel wat hulp kan gebruiken?
  Tijdens een reeks van negen repetities in het weekend in een …

  Zou je graag in een band willen spelen? Of heb je een band die wel wat hulp kan gebruiken?
  Tijdens een reeks van negen repetities in het weekend in een volledig uitgeruste oefenruimte ga je aan de slag met je bandcoach. Je leert hoe je samen met je bandleden een mooie sound neerzet, hoe je covers instudeert en zelfs eigen liedjes maakt. De serie lessen wordt afgesloten met een optreden op een echt pop podium!

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein

Groep

groot

0 - 6 jaar € 22,50        
6 - 13 jaar € 22,50 € 33,75 € 45    
13 - 21 jaar € 22,50 € 33,75 € 45 € 15  
21 jaar > € 27,23 € 40,84 € 54,45 € 18,15  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Robin Assen rondde in 2009 zijn bachelor drums aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam af en in 2011 zijn master Composing for Film.

Hij speelt sinds 2008 als drummer in de rockband Navarone en schrijft muziek voor beeld, zoals films, docu's, games en commercials. Ook schrijft hij (orkestrale) arrangementen voor ensembles, variërend van solisten tot volledige orkesten.