• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Raya Hadzhieva

Over Raya Hadzhieva

trompet

Update per 17 maart 2020: Ik geef ook online individuele lessen! In mijn lessen wordt aandacht besteed aan onder andere techniek, gehoortraining, training van het ritmegevoel en het interpreteren van verschillende muziekstijlen. Afhankelijk van jouw wensen kun je werken aan het lezen van bladmuziek en/of improvisatie en samenspel. Dit gebeurt in een leuke sfeer waarin het plezier in muziek maken voorop staat.
Tarieven Bio Contact

Lessen van Raya Hadzhieva

 • Trompetles Raya Hadzhieva

  In mijn lessen wordt aandacht besteed aan onder andere techniek, gehoortraining, training van het ritmegevoel en het interpreteren van verschillende muziekstijlen. Afhankelijk van jouw wensen kun je werken aan het …

  In mijn lessen wordt aandacht besteed aan onder andere techniek, gehoortraining, training van het ritmegevoel en het interpreteren van verschillende muziekstijlen. Afhankelijk van jouw wensen kun je werken aan het lezen van bladmuziek en/of improvisatie en samenspel. Dit gebeurt in een leuke sfeer waarin het plezier in muziek maken voorop staat.

 • Cursus muziek maken met Ableton Live o.l.v. Raya Hadzhieva & Maarten Diesfeldt

  Start een aantal keer per jaar!
  8 zaterdagen van 12.30 uur tot 14.30 uur aan de slag om muziek te maken met behulp van je computer. Beats maken, opnemen, arrangeren, mixen, produceren etc. …

  Start een aantal keer per jaar!
  8 zaterdagen van 12.30 uur tot 14.30 uur aan de slag om muziek te maken met behulp van je computer. Beats maken, opnemen, arrangeren, mixen, produceren etc. In een groep van maximaal 8 personen. Cursus wordt gegeven door 2 ervaren studio muzikanten; drummer Maarten Diesfeldt en trompetiste Raya Hadzhieva. Vraag onze powerpoint van deze cursus aan voor meer informatie! Kosten cursus: € 320,- Iedere cursist krijgt gratis Ableton Intro of korting op Ableton Standard of Ableton Suite.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 27 € 37      
13 - 21 jaar € 27 € 37      
21 jaar > € 32 € 43 € 54    

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Raya Hadzhieva is in Sofia, Bulgarije geboren. In 2003 kwam ze naar Nederland om jazztrompet te studeren op het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze lessen gevolgd en deelgenomen aan masterclasses bij onder andere Ruud Breuls, Jan Oosthof, Charles Green, John Swana, Terell Stafford, Bobby Shew, Gerard Presencer en Ingrid Jensen.

Raya heeft zichzelf ontwikkeld tot een veelzijdige muzikant en heeft door de jaren deelgenomen aan een aantal jazz-, wereldmuziek- en popprojecten. Daarnaast produceert ze muziek en speelt ze in twee eigen projecten met vocalisten.

rayahadzhieva.com

Bands

Mermaid Radio

www.mermaidradio.net

Desperate Daughters

www.facebook.com/desperatedaughters

Brass Babes

www.brassbabes.com

Ensemble Transpoetique

Diamonds 2000

FEIA V

The Hague Ethospheric Orchestra

www.theorchestra.nl

Marius Preda's Unknown Allstars

Hotel

www.theworldofhotel.com