• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Paul Pallesen

Over Paul Pallesen

gitaar & folk workshops

Gitarist Paul Pallesen geeft akoestisch en elektrisch gitaarles. De gitaar is een super veelzijdig instrument. Je kan bij Paul leren liedjes spelen en begeleiden, rock-solo,s spelen of je verdiepen in fingerpicking. Maar je kunt ook leren improviseren aan de hand van jazz of traditionele muziek. Er wordt aandacht besteed aan techniek en theorie, maar het belangrijkste is dat je plezier in het spelen hebt. Paul geeft ook banjo les, met name het leren spelen van Ierse en Schotse trad tunes.
Tarieven Bio Contact

Lessen van Paul Pallesen

 • Folkworkshop o.l.v. Paul Pallesen

  Een cursus van tien weken waarin je de traditionele muziek uit Ierland, Schotland, Engeland, Bretagne en Galicie gaat spelen. Aan de hand van de swingende jigs & reels, hornpipes, polka's, …

  Een cursus van tien weken waarin je de traditionele muziek uit Ierland, Schotland, Engeland, Bretagne en Galicie gaat spelen. Aan de hand van de swingende jigs & reels, hornpipes, polka's, airs en song, leer je de tunes spelen en begeleiden.

  Het leren van de tunes gaat op de traditionele manier. Door voor- en naspelen leer je de muziek uit je hoofd. Thuis oefen je met een cd waarop alle tunes staan.

  Ben je ouder dan zestien en kan je redelijk viool, gitaar, piano, fluit, mandoline, accordeon, banjo, harp of mondharmonica spelen? Meld je aan!

 • Gitaarles Paul Pallesen

  De lessen zijn gericht op wat jij op de gitaar wilt leren. Bijvoorbeeld het begeleiden van liedjes, het spelen van een rock-solo of licht klassiek. Maar je kunt ook leren …

  De lessen zijn gericht op wat jij op de gitaar wilt leren. Bijvoorbeeld het begeleiden van liedjes, het spelen van een rock-solo of licht klassiek. Maar je kunt ook leren improviseren aan de hand van jazz of traditionele muziek. Er wordt aandacht besteed aan techniek en theorie, maar het belangrijkste is dat je plezier in het spelen hebt.

  Ik geef les aan volwassenen en aan kinderen vanaf 8 jaar. Je kan ook duolessen volgen. Ook geef ik solfège en theorielessen voor wie zich wil voorbereiden op een professionele muziekstudie.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 22        
13 - 21 jaar € 22        
21 jaar >   € 35   € 16,67  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Biografie Gitarist en Componist Paul Pallesen

Als gitarist heeft hij meegewerkt aan vele projecten , theatervoorstellingen en bands.De meest recente projecten waren Pillow Circles en Spoken Beat Night, De belangrijkste theatervoorstellingen: Black in Bakkum, Der Drei Groschen Opern van theatergroep de Appel,  De voorstelling “Circus Whitman” met theatergroep Suver Nuver en “Dikwijls” van mimetheatergroep de Daders.Het trio Tone Dailing, De Astronotes , De Gravitones , Hoi , de Commotie en folkband Maalstroom waren en zijn de meest memorabele formaties.Hij speelt en speelde met oa, Joost Buis , Eric Boeren, Wilbert de JoodeAlan Purves, Raoul van der weide, Wim Jansen, Bart van de Putten,Felicity Provan, Michael Moore , Michael Vatcher , Lily Kiara, Jorrit Dijkstra,Maarten Ornstein.Jeannine Valeriano,Jeb Bishop, Frank Rosaly, Jason Roebke, Tobias Delius en vele anderen.Zijn meest opvallende compositions schrijft hij voor zijn eigen band Bite the Gnatze, een band “with many Colours” beïnvloed doorJazz , traditionele folk, “contempory music” en geïmproviseerde muziek