Patricía Rio Goncalves

klassiek zang

Zingen is een van de indrukwekkendste manieren om muziek direct in je lichaam te ervaren. Geen ander instrument is zo met het lichaam verbonden als de menselijke stem. Iedereen zingt weleens onder de douche of met de radio mee. Zingen is dus iets heel natuurlijks en een menselijke behoefte. Maar hoe zit zo’n stem eigenlijk in elkaar? Wat doe je met je adem? Wat gebeurt in je lichaam als je heel hard of juist heel zacht zingt?

Lessen door deze docent

Zangles klassiek Patricía Rio Goncalves

Soms wil je gewoon dat stapje verder om dat mooie lied of die geweldige aria te kunnen zingen. En op een heel natuurlijke manier. Je wilt er immers van genieten. In mijn lessen leer je dat zingen van pure techniek langzaam groeit tot een organisch deel van je expressie. Wij werken aan prachtige liederen of aria's uit de onuitputtelijke bron van klassieke muziek. In overleg met mij mag je die natuurlijk ook zelf kiezen. We ondersteunen dit met geschikte oefeningen. Je kunt individueel les krijgen of met maximaal 3 anderen samen.

Over Patricía Rio Goncalves

Sopraan Patrícia Rio Goncalves werd in Lissabon geboren. Zij studeerde solo zang zowel in Portugal als op het Conservatorium van Amsterdam bij Claron McFadden en Pierre Mak.

Zij doet veel concerten als opera-, oratorium- en liedzangeres in Nederland en Europa. Daarnaast geeft ze zangles. Patrícia volgde masterclasses bij Udo Reinemann, Rudolf Jansen, David Selig, en werkte met docenten als Valerie Guillorit, Hein Meens, Joana Levy, Clare Vangelistic, and Joao Lourenco.

www.patriciariogoncalves.com

Gerelateerd nieuws

 1. Morning Music Academy weer van start vanaf 24 februari 2020!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer

 4. 11 sep 2015 Muziekpakhuis zomerfestival "Swinging Circus" fantastisch filmpje

  ​Muziekpakhuis zomerfestival 2015 "Swinging Circus"…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws