Noa Samson

peuters in muziek en theorie & solfege (voor kinderen)

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Een grote liefde voor muziek en voor het samen maken van muziek leidt tot een breed aanbod aan cursussen die allemaal met plezier, speelsheid en muzikaliteit gegeven worden.

Lessen door deze docent

Peuters in muziek op zaterdag o.l.v. Noa Samson

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Samen met je peuter, zingen, dansen, swingen, muziek maken, bewegen uitproberen en vooral muziek maken!

Elke zaterdagochtend maken we samen een groot muziekfeest! We zingen bekende en onbekende liedjes, we doen dansjes, spelen muzikale spelletjes, we kijken, luisteren en proberen allerlei instrumenten uit en gaan heel veel leren. Dit doen we samen met elkaar en met Benjamin de knuffelhond die iedere week nieuwe avonturen beleeft. De liedjes komen vaak terug waardoor ze thuis ook gezongen kunnen worden.

theorie en solfege

In deze cursus kijken we op een speelse manier vanaf de andere kant naar muziek. Wat hoor ik eigenlijk als ik de noten niet zie? Kan ik een melodietje ook horen en zingen, zonder dat ik het op mijn instrument speel? En wat betekenen eigenlijk al die verschillende tekens en woorden op mijn bladmuziek? Samen gaan we doormiddel van spelletjes en oefeningen op ontdekkingstocht!

Als er genoeg animo is wordt de groep opgesplitst op niveau.

Dit blok is er ook een groep met leerlingen die al eerder hebben deelgenomen!

Over Noa Samson

Noa Samson begon met klassiek zang toen zij 12 jaar was en volgde lessen bij onder andere Miranda van der Sterre en Renée Harp. Daarnaast had zij pianolessen en zong mee in meerdere producties. Al snel werd duidelijk dat zij haar plezier in muziek wilde overdragen op anderen. In 2019 werd zij Bachelor of Music in Education aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar volgde ze zanglessen bij Jessica Manuputty, speelde ze piano, gitaar, drums, basgitaar en fagot. Ze staat met veel plezier voor de klas en is onderdeel van de driekoppige formatie l'INC en Vocal Group East Dock Voices. Najaar 2019 is zij gestart met de Master Musical Leadership aan het Conservatorium van Amsterdam.

Gerelateerd nieuws

 1. Morning Music Academy weer van start vanaf 24 februari 2020!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws