• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Noa Samson

Over Noa Samson

peuters in muziek en theorie & solfege (voor kinderen)

Een grote liefde voor muziek en voor het samen maken van muziek leidt tot een breed aanbod aan cursussen die allemaal met plezier, speelsheid en muzikaliteit gegeven worden.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Noa Samson

 • theorie en solfege

  In deze cursus kijken we op een speelse manier vanaf de andere kant naar muziek. Wat hoor ik eigenlijk als ik de noten niet zie? Kan ik een melodietje ook …

  In deze cursus kijken we op een speelse manier vanaf de andere kant naar muziek. Wat hoor ik eigenlijk als ik de noten niet zie? Kan ik een melodietje ook horen en zingen, zonder dat ik het op mijn instrument speel? En wat betekenen eigenlijk al die verschillende tekens en woorden op mijn bladmuziek? Samen gaan we doormiddel van spelletjes en oefeningen op ontdekkingstocht!

  Als er genoeg animo is wordt de groep opgesplitst op niveau.

  Dit blok is er ook een groep met leerlingen die al eerder hebben deelgenomen!

 • Peuters in muziek op zaterdag o.l.v. Noa Samson (Noa gaat stoppen! Kan zijn dat het binnenkort start( bericht 22-09-2022)

  Samen met je peuter 1,5 tot 4 jaar, zingen, dansen, swingen, muziek maken, bewegen uitproberen en vooral muziek maken!


  Elke zaterdagochtend maken we samen een groot muziekfeest! We zingen bekende en onbekende …

  Samen met je peuter 1,5 tot 4 jaar, zingen, dansen, swingen, muziek maken, bewegen uitproberen en vooral muziek maken!


  Elke zaterdagochtend maken we samen een groot muziekfeest! We zingen bekende en onbekende liedjes, we doen dansjes, spelen muzikale spelletjes, we kijken, luisteren en proberen allerlei instrumenten uit en gaan heel veel leren. Dit doen we samen met elkaar en met Benjamin de knuffelhond die iedere week nieuwe avonturen beleeft. De liedjes komen vaak terug waardoor ze thuis ook gezongen kunnen worden.

  Cursu werd gegeven door Noa Samson. Zij is gestopt. Mogelijk dat we binnenkort een nieuwe docent vinden(bericht 22-9-2022)

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar        
6 - 13 jaar          
13 - 21 jaar          
21 jaar >          

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Noa Samson begon met klassiek zang toen zij 12 jaar was en volgde lessen bij onder andere Miranda van der Sterre en Renée Harp. Daarnaast had zij pianolessen en zong mee in meerdere producties. Al snel werd duidelijk dat zij haar plezier in muziek wilde overdragen op anderen. In 2019 werd zij Bachelor of Music in Education aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar volgde ze zanglessen bij Jessica Manuputty, speelde ze piano, gitaar, drums, basgitaar en fagot. Ze is onderdeel van de driekoppige formatie l'INC en Vocal Group East Dock Voices. In juni 2021 haalde zij haar Master of Music aan het Conservatorium van Amsterdam. Momenteel is zij muziekvakleerkracht op een basisschool in Bussum en geeft zij les aan het Conservatorium van Amsterdam.