Minco Coenraad

Over Minco Coenraad

salsa & bandworkshops

Als ervaren salsa-bassist organiseert Minco salsaworkshops, waarin je met de andere deelnemers een eigen salsaband vormt. De band bestaat uit percussie, piano, bas, zang, blaasinstrumenten, gitaar/tres, accordeon en eventueel viool. Je repeteert aan de hand van bladmuziek. Naast salsa speel je ook andere stijlen zoals merengue, cumbia en bolero. We streven jaarlijks naar een aantal optredens en concerten.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Minco Coenraad

 • Salsaworkshop Salero, semi-gevorderd niveau o.l.v. Minco Coenraad

  Met Salero vorm je een eigen salsaband en speel je nummers van onder andere Fania All-stars en Los Van Van. In de band Salero kun je deelnemen op de volgende …

  Met Salero vorm je een eigen salsaband en speel je nummers van onder andere Fania All-stars en Los Van Van. In de band Salero kun je deelnemen op de volgende instrumenten: zang, bas, gitaar/ tres, piano, accordeon, timbales, conga, bongo, sopraan-, alt-, tenor- of baritonsax, trompet, trombone, dwarsfluit en viool. Je repeteert aan de hand van bladmuziek. Naast salsa speel je ook andere stijlen zoals merengue, cumbia en bolero. Als je wilt deelnemen, moet je noten en akkoordenschema's kunnen lezen.

 • Salsaworkshop Cerveza Fria, gevorderd niveau o.l.v. Minco Coenraad

  De band Cerveza Fria speelt salsanummers van onder andere Oscar d’Leon en Gloria Estefan. In de band Cerveza Fria is plek voor zang, bas, gitaar/ tres, piano, timbales, conga, …

  De band Cerveza Fria speelt salsanummers van onder andere Oscar d’Leon en Gloria Estefan. In de band Cerveza Fria is plek voor zang, bas, gitaar/ tres, piano, timbales, conga, bongo, sopraan-, alt-, tenor- of baritonsax, trompet, trombone, dwarsfluit en viool. Je repeteert aan de hand van bladmuziek. Naast salsa speel je ook andere stijlen zoals merengue, cumbia en bolero. De deelnemers kiezen het repertoire grotendeels zelf. Als je wilt deelnemen, moet je noten en akkoordenschema’s kunnen lezen.

 • Son-workshop Los Flamantes, semi-gevorderd niveau o.l.v. Minco Coenraad

  Los Flamantes is een band die zich toelegt op de Cubaanse Son in de stijl van de Buena Vista Social Club. Als deelnemer kies je ervoor om in een intiemere …

  Los Flamantes is een band die zich toelegt op de Cubaanse Son in de stijl van de Buena Vista Social Club. Als deelnemer kies je ervoor om in een intiemere bezetting de Latijns-Amerikaanse muziek te leren spelen. Los Flamantes bestaat uit zang, bas, gitaar/tres, conga, bongo, klarinet, fluit en viool. Je repeteert aan de hand van bladmuziek. Naast son speel je ook andere stijlen zoals chachacha en bolero. De deelnemers kiezen het repertoire grotendeels zelf, waarna je de nummers samen instudeert. Als je wilt deelnemen, moet je noten en akkoordenschema’s kunnen lezen.

 • Son-workshop Son Nuevo o.l.v. Minco Coenraad

  Informatie volgt
  beginners niveau

  Informatie volgt
  beginners niveau

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar          
13 - 21 jaar          
21 jaar >         € 13,75

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Minco Coenraad is bassist in voornamelijk Caribische muziek, zoals de Cubaanse Son en de Dominicaanse Merengue. Hij studeerde basgitaar aan het Conservatorium in Hilversum. Sinds 2000 speelt hij in de groep Son Así. Met deze band heeft hij veel opgetreden, voornamelijk in Nederland en België maar ook op het Festival de la Trova in Santiago de Cuba.Daarnaast speelt hij in een aantal andere formaties, zoals Latin Adventure met onder andere Jochen Hachgenei. Ook begeleidt hij de Rotterdamse fadozangeres Nicole Philoména. Minco heeft masterclasses in Cuba georganiseerd voor zijn deelnemers aan de workshops in het Muziekpakhuis.

www.sonasi.nl           

www.myspace.com/mmcoenraad

www.latinadventura.nl           

www.nicolephilomena.nl