Mark van der Feen

Over Mark van der Feen

Piano

Piano spelen is naast leuk ook nog eens goed voor je ontwikkeling! Voor leerlingen die enthousiast zijn, van beginner tot vergevorderde, van alle leeftijden, heb ik een aanpak die werkt.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Mark van der Feen

  • Pianoles Mark van der Feen

    Piano spelen is naast leuk ook nog eens goed voor je ontwikkeling! Voor leerlingen die enthousiast zijn, van beginner tot vergevorderde, van alle leeftijden, heb ik een aanpak die werkt. …

    Piano spelen is naast leuk ook nog eens goed voor je ontwikkeling! Voor leerlingen die enthousiast zijn, van beginner tot vergevorderde, van alle leeftijden, heb ik een aanpak die werkt. Veel muziekstijlen kunnen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld jazz, pop, klassiek, soul en gospel, maar ook de muzikale ritmes uit Zuid Amerika kunnen we onderzoeken.
    De technieken die je nodig hebt om een goede basis te vormen leer ik je graag. Denk hierbij aan houding, vingerzetting, maar ook theorie, noten en akkoorden lezen. De stukken die we samen uitkiezen speel ik voor en als je zo ver bent, kunnen we een volgende stap maken naar improviseren of songs naspelen van artiesten die je leuk vindt. Als jouw hart ligt bij muziek componeren of samenspelen met andere musici, gaan we daarmee aan het werk.
    Vind je het leuk om samen les te krijgen, dat kan ook bij mij!

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
           
< 21 jaar € 27,50 € 41,25 € 55,-    
           
> 21 jaar € 32,50 € 48,75 € 65,-    

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Mark van der Feen is als uitvoerend en docerend musicus afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij groeide op in een muzikale familie en van jongs af aan is hij geïnteresseerd in vele muziekstijlen, waardoor hij op verschillende podia en in diverse bands meespeelt, van bigband tot jazzkwartet. Hij speelde o.a. met Louis van Dijk en Peter Beets. Ook combineert Mark graag klassieke muziek en jazz met elkaar in piano solo concerten. In 1998 won hij de 2e prijs in het Classic FM piano competition. In 1999 en 2002 won hij de Steinway prijs tijdens de Montreux International Piano Competition. Naast het begeleiden van zangkoren, is hij actief als docent klassiek, jazz- en popmuziek voor jong en oud, sinds een aantal jaar.