Marielle Groven

Over Marielle Groven

Pianoles

Met het spelen van de piano is er een wereld van harmonische muziek om onder je vingers te ontdekken. Met een goede basis van techniek, muziekkennis en muzikaal gehoor kun je alles leren, ongeacht de stijl. In de lessen met Marielle werken we aan het opbouwen van deze vaardigheden op een stimulerende en motiverende manier. Wil je ook eigen liedjes componeren? Wil je dat opnemen? Ga dan met Marielle aan de slag!

Tarieven Bio Contact

Lessen van Marielle Groven

 • Pianoles Marielle Groven

  Of je nu net begint of er dieper op in wilt gaan, ik werk met een hands-on aanpak van leren die bij jou past. Alle niveaus, alle tempo`s en …

  Of je nu net begint of er dieper op in wilt gaan, ik werk met een hands-on aanpak van leren die bij jou past. Alle niveaus, alle tempo`s en alle leeftijden zijn van harte welkom bij mij.

  In de les bouw je een ontspannen en gezonde pianobeoefening op. Diverse stijlen kunnen aan bod komen: van klassiek tot popmuziek, of juist liedjes van je favoriete artiest op Youtube. Met een goede basis van techniek, muziekkennis en muzikaal gehoor kun je alles leren.
  Wil je noten of akkoorden leren lezen? Of wil je liever muziek op gehoor uitzoeken? Ik ben gewend om diverse methodes aan te leren, dus het kan allemaal.
  Wil je je eigen liedjes componeren of improviseren? Wil je dat opnemen? Laten we dan aan de slag gaan!
  Naast privéles is duoles ook mogelijk.

  Lessen in het Nederlands, lessons in English, leçons en Français.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
   
0 - 6 jaar € 26,50        
6 - 13 jaar € 26,50 € 39,75      
13 - 21 jaar € 26,50 € 39,75 € 53    
21 jaar > € 32 € 48 € 64    

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Met vele jaren ervaring in het lesgeven, een diverse muzikale achtergrond waaronder klassieke, pop- en geïmproviseerde muziek en een interesse in alle muziekstijlen, brengt Marielle een schat aan ervaring en inzicht mee in haar pianolessen.

Marielle komt oorspronkelijk uit Canada en woont sinds 2019 in Amsterdam. Naast een klassieke piano-opleiding van 15 jaar behaalde ze haar Masters in Composition aan de McGill University in Canada. Naast lesgeven speelt ze als sessiemuzikant op platenopnames en in verschillende projecten zoals Leo Svirsky’s River Without Banks en andere pianoduo’s en -trio’s waarmee ze haar eigen muziek speelt. Ze speelt op podia en festivals waaronder het Bimhuis, het Orgelpark, het Rewire Festival, het Amsterdam Wandelweiser Festival en the Guelph Jazz Festival (Canada).