• Les van professionele en internationale musici
  • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
  • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Marcos Baggiani

Over Marcos Baggiani

drums

Passie & techniek zijn gereedschappen om muziek te maken. Dat is de filosofie van Marcos. Zijn lessen ontstaan vanuit het spelen, jouw nieuwsgierigheid en de technische uitdagingen die de muziek met zich meebrengt. Inspiratie is de basis voor het leerproces. Zijn aanpak past zich aan aan jouw niveau, tempo, leervermogen, leeftijd en interesse.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Marcos Baggiani

  • Drumles Marcos Baggiani

    Theorie, techniek en noten lezen en schrijven zijn allemaal hulpmiddelen om muziek te maken. Dat leer je ook in de lessen bij Marcos, maar ze zijn niet het hoofddoel. Je …

    Theorie, techniek en noten lezen en schrijven zijn allemaal hulpmiddelen om muziek te maken. Dat leer je ook in de lessen bij Marcos, maar ze zijn niet het hoofddoel. Je gaat jammen, samenspelen, meespelen met opnames en verschillende methodes en boekjes gebruiken. Muziek maken: daar gaan je, samen met Marcos, voor!

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 28 € 38      
13 - 21 jaar € 28 € 38      
21 jaar > € 44 € 46 € 52 € 21  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Marcos Baggiani (1973) is in Buenos Aires (Argentië) geboren. Al muzikant is hij actief met live-drums en percussie, studio-opnames, compositie/arrangementen, ensembles leiden, moderne-dans-lessen begeleiden en lesgeven. Marcos heeft de opleiding Master Drums-Jazz aan het Conservatorium van Amsterdam afgerond. Sinds 1994 is Marcos al in de professionele muziekwereld bezig – sinds 2001 in Nederland.

Met verschillende bands en projecten stond hij op podia, zoals Paradiso, Melkweg, Bimhuis, Panama, Laantaren Vester (Rotterdam), North Sea Jazz Festival, Berlin Muziek Week, Buenos Aires Jazz Fest, 12 Points (Dublín), Moers Fest (Duitsland), Grachten Festival, Cross-Linx Fest. , Gadeamus Muziekweek, Paradox (Tilburg), Toonzaal (Den Bosch), Jamboree (Barcelona), Jimmy Glass (Valencia) en veel meer.

Hij is regelmatig op tournees door Nederland, Spanje, Oostenrijk, Polen, Duitsland, België, Frankrijk, Argentinië, Brazilië en Turkije.

Zijn persoonlijke focus in de muziek is flexibiliteit, improvisatie en de dynamiek van expressie en energie. Sinds 1994 geeft Marcos drumles aan verschillende leeftijden en niveaus. Dat doet hij in privé-lessen, groepslessen en workshops.

Marcos geeft ook workshops over jazz en improvisatie in conservatoria en andere instituten.

www.marcosbaggiani.com

cbg-music.com

soundcloud.com/theambushparty

www.jerboah.com