Created with Sketch.
 • Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Marc Winder

Over Marc Winder

saxofoon

Al 25 jaar combineert Marc zijn uitvoerende werk als muzikant en componist - arrangeur met lesgeven bij het Muziekpakhuis. Hij studeerde lichte muziek aan het Sweelink conservatorium in Amsterdam en speelde o.a. in het Ricciotti ensemble. Zijn lyrische jazz improvisaties zijn touching bij elk concert. Marc geeft les aan beginners en gevorderden in de stijlen jazz, klassiek, blues, funk, Latin en Afrikaans en besteedt op geduldige wijze aandacht aan ritmiek, toonvorming, gehoor, improvisatie, theorie en samenspel. En dat allemaal om het instrument dát te laten doen wat jij wilt.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Marc Winder

 • Saxofoonles Marc Winder

  Marc geeft op een goede en prettige manier saxofoonles, vanaf de eerste toon maar ook voor gevorderden. In een tempo dat jou uitkomt, werk je aan ritmiek, toonvorming, gehoor, improvisatie, …

  Marc geeft op een goede en prettige manier saxofoonles, vanaf de eerste toon maar ook voor gevorderden. In een tempo dat jou uitkomt, werk je aan ritmiek, toonvorming, gehoor, improvisatie, theorie, samenspel en notenlezen. En dat allemaal om het instrument dát te laten doen wat jij wilt. Marc is thuis in vele stijlen: jazz, klassiek, blues, funk en groove, latin en afrikaans. In zijn lessen sluit ik zoveel mogelijk aan bij jouw wensen en de muziek die jij wilt spelen.

 • Warehouse 164 o.l.v. Marc Winder

  Dit workshoporkest 'Warehouse 164' is al enige jaren een begrip in het Muziekpakhuis. Het speelt mooie, swingende en verrassende nummers, onder andere in de stijlen blues, latin, afrikaans en jazz. …

  Dit workshoporkest 'Warehouse 164' is al enige jaren een begrip in het Muziekpakhuis. Het speelt mooie, swingende en verrassende nummers, onder andere in de stijlen blues, latin, afrikaans en jazz. Er is nog plaats voor enkele nieuwe muzikanten.
  Warehouse repeteert op donderdagavond vanaf 20.45 uur. Daarnaast treedt Warehouse een paar keer per jaar op. De cursus wordt gegeven in twee blokken van +/- 18 lessen.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 23,00 € 30,00      
13 - 21 jaar € 23,00 € 30,00      
21 jaar >   € 36,00 € 43,00   € 14,00

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02