Machteld Wentzel

Over Machteld Wentzel

zang

Muziek gaat om emotie. Zingen is het uiten van emotie. Het speerpunt in de zangcoaching ligt wat Machteld betreft op intentieoverdracht en beleving van emotie. Techniek ondersteunt daarin het zingen. Door jarenlange ervaring heeft Machteld meerdere invalshoeken in zangmethodieken opgedaan. Het vinden van jouw mogelijkheden en unieke stemgeluid beslaat de kern van de les. Zodat je met vertrouwen en plezier zingt. Machteld houdt ervan om op een lichte wijze, met humor, de diepte in te gaan. Haar andere achtergrond, lifecoach, trainer en trainingsacteur is een bonus in het coachen in muziek.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Machteld Wentzel

 • Sing on Free Voice o.l.v. Machteld Wentzel

  Sing on Free voice
  Heb je wat ervaring met zingen en zoek je een groep waarin je samen zingen wilt leren, dan is dit de juiste groep. Er is daarnaast …

  Sing on Free voice
  Heb je wat ervaring met zingen en zoek je een groep waarin je samen zingen wilt leren, dan is dit de juiste groep. Er is daarnaast ook aandacht voor de zangtechniek met zangoefeningen en door individuele tips. We zingen pop, jazz en lekkere soul. De sfeer is laagdrempelig en ontspannen.
  De nummers staan in een google drive zodat je ook thuis kan oefenen!
  Als jij je opgeeft, wordt je door Machteld gebeld. Je kan een proefles bijwonen.
  Aantal lessen: 18
  Groepsgrootte: 7-9 pers.
  Start: Start 4 september

 • Level up o.l.v. Machteld Wentzel

  Level up is een groep met zangers die al wat langer zingen. Ze zingen pop, soul en jazz. Jouw favoriete nummer kan zomaar in een bijzondere arrangementen omgezet worden wat …

  Level up is een groep met zangers die al wat langer zingen. Ze zingen pop, soul en jazz. Jouw favoriete nummer kan zomaar in een bijzondere arrangementen omgezet worden wat je samen zingt bij een optreden. De groepsgrootte is rond de 8 personen. Daardoor krijg je ook solo’s en is er ruimte voor muzikale ontwikkeling. Is dat wat je wilt Dan voel jij je op je plek in Level Up.

  Aantal lessen: 18
  Groepsgrootte: 6-9 pers.
  Start: Start 4 september 2023 .

 • Zangles Machteld Wentzel

  In de privélessen is vooral aandacht voor eigenheid en emotieoverdracht. De klank die je daarvoor gebruikt, hangt samen met de inhoud van een nummer. Je zoekt samen met mij …

  In de privélessen is vooral aandacht voor eigenheid en emotieoverdracht. De klank die je daarvoor gebruikt, hangt samen met de inhoud van een nummer. Je zoekt samen met mij naar de essentie en we zorgen dat timing en interpretatie daarbij samenvallen. Techniek ondersteunt dit. Jij bepaalt wat we in de les doen, pop, jazz, soul, singersong writing, het is allemaal mogelijk. Ik geef les o.a. les in CVT en EVTS en ik heb jarenlange ervaring in vele technieken en methodieken.

Tarieven

We starten weer op 4 september 2023.

Wat voor stemtype je ook hebt, het maakt niet uit, want er is plek bij de gevorderde groep Level up en de medium beginners goep Sing on free voice.         

Een lescyclus bestaat uit 18 of 19 keer. Tarief van de lessen is  €15, 55 per les incl. btw. Totaal € 280,-

Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte. 

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 25  € 34      
13 - 21 jaar € 25 € 34      
21 jaar >   € 42 € 50 € 15,55 € 13,50

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Machteld Wentzel zingt al heel lang! Na het Conservatorium zang lichte muziek, is zij zangles in pop en jazz gaan geven aan individuele leerlingen en groepen. Zij heeft lang uitvoerend gewerkt met pop- en jazzbands en eigen composities opgenomen. De laatste 10 jaar heeft zij haar blikveld verruimd en is zij trainingen communicatie en persoonlijke ontwikkeling gaan geven. Daarin werkt zij ook als trainingsactrice. Drama-, en theaterervaring komen zeer van pas bij zingen. Ook de kennis van psychologische processen zijn aanvullend in haar werk als zangdocente. In haar zanglessen komen alle ervaring en skills samen. 

www.lauftraining.nl