Maarten Diesfeldt

drums

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Ritme is een belangrijk aspect van muziek, kunst, film en dans. Drummen is daarom één van de meest waardevolle en leuke dingen om te leren. De kennis die je opdoet tijdens de lessen zijn niet alleen maar toepasbaar op het drumstel, maar ook bruikbaar in diverse kunstvormen. Niet toevallig dat veel bekende kunstenaars, filmregisseurs en producers ook een achtergrond of een fascinatie hebben voor drummen.

Lessen door deze docent

Cursus muziek maken met Ableton Live o.l.v. Raya Hadzhieva & Maarten Diesfeldt

8 zaterdagen van 12.30 tot 14.30 aan de slag om muziek te maken met behulp van je computer.
In een groep van maximaal 8 personen. Kosten cursus: €320,- Iedere cursist krijgt gratis Ableton Intro of korting op Ableton Standard of Ableton Suite. Beats maken, opnemen, arrangeren, mixen, produceren etc. Cursus wordt gegeven door 2 ervaren studio muzikanten; drummer Maarten Diesfeldt en trompetiste Raya Hadzhieva. Vraag onze powerpoint van deze cursus aan voor meer informatie!

Drumles Maarten Diesfeldt

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Ik geef les aan leerlingen jong en oud vanaf 6 jaar. Naast kennis van alle basistechnieken is meespelen met je favoriete muziek een motiverende manier om je drumskills naar een hoger level te krijgen. Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van groove software als Ableton Live of ritme sequencers van bijvoorbeeld Teenage Engineering om ritmes te programmeren en visueel te maken.

Het einde van een lesperiode kan worden afgesloten met een studio- en video-opname, zodat je je drumskills aan vrienden en familie kan tonen, of een video op je eigen Youtubekanaal kan posten.

Over Maarten Diesfeldt

Maarten Diesfeldt woont in Amsterdam. Hij is afgestudeerd als drummer aan het conservatorium in Utrecht in 2010, waarna hij ook een Masteropleiding Muziekproductie heeft afgerond in 2012. Hij is betrokken bij diverse muziekprojecten in Amsterdam, waaronder de popact THE BENELUX, waarmee hij o.a. op het Noorderslag festival stond en waarover muziekblad OOR en de Volkskrant zeer lovende recensies schreven. Hij heeft lessen gehad van o.a. Ruben van Roon, Richard Heijerman en Joost Kesselaar. Naast lesgeven is Maarten actief in een opname- en productie-studio in Amsterdam, waar hij veelal experimenteert met electronica en aan muziekproducties werkt.

Gerelateerd nieuws

 1. Morning Music Academy weer van start vanaf 24 februari 2020!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. 9-01-2019 Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. 21-12-2018 Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws