• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Maarten Diesfeldt

Over Maarten Diesfeldt

drums

Ritme is een belangrijk aspect van muziek, kunst, film en dans. Drummen is daarom één van de meest waardevolle en leuke dingen om te leren. De kennis die je opdoet tijdens de lessen zijn niet alleen maar toepasbaar op het drumstel, maar ook bruikbaar in diverse kunstvormen. Niet toevallig dat veel bekende kunstenaars, filmregisseurs en producers ook een achtergrond of een fascinatie hebben voor drummen.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Maarten Diesfeldt

 • Drumles Maarten Diesfeldt

  Ik geef les aan leerlingen jong en oud vanaf 6 jaar. Naast kennis van alle basistechnieken is meespelen met je favoriete muziek een motiverende manier om je drumskills naar een hoger …

  Ik geef les aan leerlingen jong en oud vanaf 6 jaar. Naast kennis van alle basistechnieken is meespelen met je favoriete muziek een motiverende manier om je drumskills naar een hoger level te krijgen. Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van groove software als Ableton Live of ritme sequencers van bijvoorbeeld Teenage Engineering om ritmes te programmeren en visueel te maken. Het einde van een lesperiode kan worden afgesloten met een studio- en video-opname, zodat je je drumskills aan vrienden en familie kan tonen, of een video op je eigen Youtubekanaal kan posten.

 • Cursus muziek maken met Ableton Live o.l.v. Raya Hadzhieva & Maarten Diesfeldt

  Start een aantal keer per jaar!
  8 zaterdagen van 12.30 uur tot 14.30 uur aan de slag om muziek te maken met behulp van je computer. Beats maken, opnemen, arrangeren, mixen, produceren etc. …

  Start een aantal keer per jaar!
  8 zaterdagen van 12.30 uur tot 14.30 uur aan de slag om muziek te maken met behulp van je computer. Beats maken, opnemen, arrangeren, mixen, produceren etc. In een groep van maximaal 8 personen. Cursus wordt gegeven door 2 ervaren studio muzikanten; drummer Maarten Diesfeldt en trompetiste Raya Hadzhieva. Vraag onze powerpoint van deze cursus aan voor meer informatie! Kosten cursus: € 320,- Iedere cursist krijgt gratis Ableton Intro of korting op Ableton Standard of Ableton Suite.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 25,- € 37,50 € 50,- € 18,50  
13 - 21 jaar € 25,- € 37,50 € 50,- € 18,50  
21 jaar > € 30,25 € 45,40 € 60,50 € 22,40  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Maarten Diesfeldt woont in Amsterdam. Hij is afgestudeerd als drummer aan het conservatorium in Utrecht in 2010, waarna hij ook een Masteropleiding Muziekproductie heeft afgerond in 2012. Hij is betrokken bij diverse muziekprojecten in Amsterdam, waaronder de popact THE BENELUX, waarmee hij o.a. op het Noorderslag festival stond en waarover muziekblad OOR en de Volkskrant zeer lovende recensies schreven. Hij heeft lessen gehad van o.a. Ruben van Roon, Richard Heijerman en Joost Kesselaar. Naast lesgeven is Maarten actief in een opname- en productie-studio in Amsterdam, waar hij veelal experimenteert met electronica en aan muziekproducties werkt.