• Les van professionele en internationale musici
  • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
  • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Karen Langendonk

Over Karen Langendonk

Dwarsfluit & Kamermuziek

Heb je altijd dwarsfluit willen spelen, zoek je verdieping, wil je de draad weer oppakken?
Karen leert je de muziek die geschreven is, of die je in je hoofd hebt, zo goed mogelijk te laten klinken. Om dit te realiseren is een goede beheersing van je instrument essentieel. Daarom is er veel aandacht voor adembeheersing, toon en vingertechniek. Als je net begint volstaat het om elke dag 15 minuten te oefenen en dit kan je dan langzaam uitbouwen naar een half uur (of meer). Naast de solostukken in de individuele lessen is er vanaf het begin veel aandacht en voor samenspel met piano en waar mogelijk (en voor wie wil) worden regelmatig duo’s /trio’s met andere leerlingen gevormd. Want samenspelen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel leerzaam.

Tarieven Bio Contact

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar €  22,50 €  33,50 €  43    
13 - 21 jaar €  22,50 €  33,50 €  43    
21 jaar > €  27,50 €  40 €  50 € 24,50 €  17,50

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Karen Langendonk studeerde dwarsfluit aan het Conservatorium van Amsterdam bij Pieter Odé en Harrie Starreveld. In 2001 sloot zij hier haar master studie af. Daarna volgde zij in het buitenland lessen bij o.a. William Bennet, Philippe Bernold, Jacques zoon en Michael Cox. Sinds haar studie werkt Karen freelance bij verschillende Nederlandse orkesten.

Daarnaast heeft zij een grote liefde voor kamermuziek en is actief in verschillende ensembles. Met haar eigen ensemble, de Amsterdam Chamber Group, maakte ze de afgelopen jaren verschillende tournees naar o.a. Frankrijk en Portugal. Naast haar werkzaamheden als fluitiste en fluitdocent is Karen ook actief als mezzosopraan. Na het beëindigen van haar fluitstudie is zij zich hier intensief mee gaan bezighouden. Regelmatig is Karen te horen als soliste bij verschillende koren en orkesten en als fluitiste én zangeres bij de Amsterdam Chamber Group. Deze twee vakken liggen op veel fronten erg dicht bij elkaar. Zowel uitvoerend, als zeker ook in het lesgeven leidt dit tot een interessante uitwisseling van ideeën.