• Les van professionele en internationale musici
  • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
  • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Judith Groen

Over Judith Groen

Cello

Het zo natuurlijk mogelijk verbinden van muzikaliteit en techniek op de cello vind Judith  belangrijk. Plezier in muziek maken staat voorop. Wel is een goede basistechniek nodig en daar ga je aan werken. Judith stimuleert de muzikaliteit van iedere leerling en leert je deze zo goed mogelijk tot uiting te brengen.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Judith Groen

  • Celloles Judith Groen

    Wil je cello leren spelen of het weer oppakken? Judith geeft op enthousiaste wijze les aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. In de cello zitten alle stembereiken, van de …

    Wil je cello leren spelen of het weer oppakken? Judith geeft op enthousiaste wijze les aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. In de cello zitten alle stembereiken, van de heldere sopraan tot de donkere bas. De cello is geliefd als solo-instrument en als orkestinstrument. Daarnaast is er prachtige kamermuziek voor geschreven.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar € 25,50 € 34,00      
6 - 13 jaar € 25,50 € 34,00      
13 - 21 jaar € 25,50 € 34,00      
21 jaar > € 32,00 € 40,00  incl. BTW    

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Judith Groen behaalde haar Bachelor of Music bij Timora Rosler te Utrecht, en studeerde daarna verder aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Justus Grimm. Zij behaalde daar haar Master of Music with Honours. Judith volgde masterclasses bij onder andere Marcio Carneiro, Tomas Djupsjöbacka en Dmitri Ferschtman. Ze speelde in het Nationaal Jeugd Orkest, de Vlaamse Opera Gent, de Filharmonie Antwerpen, Symphonica in Rosso, Mokum Symphony, Concerto Málaga en in de musicals 'Was Getekend, Annie M. G. Schmidt' en The Bridges of Madison County. Ook is ze actief in kamermuziek en treedt regelmatig op met Colour Collective met pianiste Maureen Wong en met het pop strijkkwartet: The Magic Strings. 

Website: www.colourcollective.nl