Jetta Starreveld

Over Jetta Starreveld

Zang

Wil jij ook makkelijker leren en durven zingen? En ben je nieuwsgierig naar wat jij met jouw stem allemaal zou kunnen zingen? De stem is een zeer persoonlijk instrument die alle stijlen aankan van klassiek, jazz, musical, pop tot rock… In Jetta haar lessen staat het ontwikkelen van een gezond en veelzijdig stemgebruik centraal. Er zal aandacht worden besteed aan het bewust worden van je eigen klank en je zal met behulp van stemtechniek meer mogelijkheden ontdekken (o.a. uit de methodes van EVTS, CVT en Brown) Daarnaast wordt er gewerkt aan repertoire waar jouw voorkeur ligt, aangevuld met door Jetta ingebracht repertoire waar je je stem mee verder kan ontwikkelen. Jetta staat open voor alle stijlen en zal je in de les begeleiden op de piano. Bij de groepslessen wordt de meeste aandacht besteedt aan het zingen van meerstemmig repertoire. Uiteraard zal het dan ook gaan over gezond stemgebruik en samenklank. Het plezier van samen zingen staat voorop, de mate van zelfstudie wisselt per groep, en het niveau wordt per groep op elkaar afgestemd.
Tarieven Bio Contact

Lessen van Jetta Starreveld

 • Zangles Jetta Starreveld

  Op dit moment (najaar 2023) neemt Jetta geen nieuwe leerlingen voor individuele zangles aan.
  In een individuele les besteed je veel tijd en aandacht aan het persoonlijk ontwikkelen van je stem. …

  Op dit moment (najaar 2023) neemt Jetta geen nieuwe leerlingen voor individuele zangles aan.
  In een individuele les besteed je veel tijd en aandacht aan het persoonlijk ontwikkelen van je stem. Dat doe je op het gebied van techniek (zoals stemhygiëne, bereik en anatomie) en interpretatie (zoals tekstinterpretatie, timing en presentatie). Ik geef ook les aan kleine groepjes, bijvoorbeeld duo's, trio's en kwartetten.
  Ook hier werk je aan het ontwikkelen van een goed stemgebruik en het opbouwen en zingen van repertoire. Ervaring is niet nodig. Het is wel handig wanneer groepsleden ongeveer hetzelfde niveau hebben.

 • De Bossa Nova's o.l.v. Jetta Starreveld

  Er is weer plek bij de Bossa Nova- dames!!!
  Plus een leuke samenwerking met Braziliaans vrouwenkoor ZUMBA uit Utrecht in aantocht in het voorjaar 2024, dus meld je gauw aan!

  Dit …

  Er is weer plek bij de Bossa Nova- dames!!!
  Plus een leuke samenwerking met Braziliaans vrouwenkoor ZUMBA uit Utrecht in aantocht in het voorjaar 2024, dus meld je gauw aan!

  Dit vrouwenkoortje richt zich vooral op meerstemmig (Braziliaans/Engels) Bossanova, Samba, Choro repertoire.
  Ze zingen veel speciaal door Jetta op maat gearrangeerde stukken, en ter afwisseling ook repertoire uit andere windstreken.
  Het meeste in het portugees, engels, spaans of frans..
  Heb je ervaring met meerstemmig zingen? Een goed ritme gevoel? Hou je van wereldmuziek?

  Neem dan contact op met Jetta.

 • Zanggroep Thursday Tunes!

  HELAAS VOL!!

  Vrouwen koor bestaat uit 12 dames die om de week 1,5 uur samen zingen op de donderdag avond (19.30-21.00)
  Gemiddeld niveau, je hoeft geen enorme ervaring te hebben of noten …

  HELAAS VOL!!

  Vrouwen koor bestaat uit 12 dames die om de week 1,5 uur samen zingen op de donderdag avond (19.30-21.00)
  Gemiddeld niveau, je hoeft geen enorme ervaring te hebben of noten te kunnen lezen, maar wel graag zingen!
  Repertoire: 3/4 stemmig repertoire in de Engelstalige stijlen pop, soul en country met hier en daar een uitstapje naar Nederlandstalige pop en wat wereldmuziek.
  Het plezier in samen zingen staat voorop, met ook aandacht voor gezond stemgebruik en samenzang.
  Interesse? Neem contact op met de docent.
  Thursday Tunes! o.l.v. Jetta Starreveld

 • SiZZTaH’s!

  SIZZTAHS HEEFT WEER PLEK!!

  Interesse? Neem snel contact op met het Muziekpakhuis!

  De vrouwengroep SiZZTaH's bestaat uit max. 9 dames en zingt drie-stemmig close harmony repertoire zoals bekend van groepen als …

  SIZZTAHS HEEFT WEER PLEK!!

  Interesse? Neem snel contact op met het Muziekpakhuis!

  De vrouwengroep SiZZTaH's bestaat uit max. 9 dames en zingt drie-stemmig close harmony repertoire zoals bekend van groepen als The Andrew Sisters, The Boswell Sisters, The Ross Sisters, The Puppini Sisters...inderdaad allemaal zusjes! Het repertoire is meestal jazzy met een hang naar de jaren ’40-‘50.

  SiZZTaH's , o.l.v. Jetta Starreveld

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar        
6 - 13 jaar € 23,50 € 32      
13 - 21 jaar € 23,50 € 32      
21 jaar >  € 33,50 € 42 € 48 € 22,50 € 18,50

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Jetta Starreveld groeide op in een muzikaal gezin waar ze klassiek piano en cello leerde spelen. Uiteindelijk koos ze voor het persoonlijke instrument Stem en in 2003 studeerde ze af aan het Rotterdams Conservatorium in de richting Zang Lichte Muziek en Muziektheater. Uitvoerend zong ze in verschillende muziektheater- en kleinkunst producties. Bij Cabaretgroep Don Quishocking, de Carré productie Van Brederoo tot Shaffy, de Oerol producties Jetje en haar Dansorkest & het Djordi Ferari Orkestar, de AFK productie Dirk Witte en in de Musicals Pippi Langkous in Taka Tuka Land (Senf)& Merrily we Roll Along (Ballet van Vlaanderen).

Haar meest recente productie was “Door de nacht klinkt een Lied”, over amusements muziek tijdens de Tweede Wereldoorlog. Haar liefde voor historisch Nederlandstalig repertoire kwam ook al eerder tot uiting in de voorstelling “Wat niet verloren gaat”, over het kleinkunst lied van 1895 tot nu. Naast het Muziekpakhuis is zij als zang- en koordocente ook verbonden aan de Frank Sanders Academie, Het Muziekpakhuis en Stichting Buitenkunst.

www.jettastarreveld.nl
www.doordenachtklinkteenlied.nl

www.franksandersacademie.nl

www.buitenkunst.nl