Jaap van der Panne

Over Jaap van der Panne

Gitaar

Jaap geeft als allround elektrisch en akoestisch gitarist les in de stijlen blues, (hard)rock, soul, funk, country en pop. Ook kan je bij hem terecht voor jazz of klassiek.

In de lessen van Jaap leer je de licks en tricks voor een vette solo, wat je met een akkoordenschema kan doen of hoe jezelf te begeleiden in bijvoorbeeld fingerstyle. Uiteraard komen daarbij techniek, ritmiek, improvisatie en theorie aan de orde. Motivatie en spelplezier zijn de pijlers voor de lessen. Voor alles geldt: Geen woorden maar daden. Spelen dus!

Tarieven Bio Contact

Lessen van Jaap van der Panne

  • Gitaarles Jaap van der Panne

    Jaap van der Panne geeft les op de akoestische en de elektrische gitaar in de stijlen blues, rock, pop, soul, funk en klassiek. In zijn gitaarlessen zijn motivatie en spelplezier …

    Jaap van der Panne geeft les op de akoestische en de elektrische gitaar in de stijlen blues, rock, pop, soul, funk en klassiek. In zijn gitaarlessen zijn motivatie en spelplezier de pijlers. In elke les komen verschillende onderdelen van het spelen aan de orde zoals techniek, ritmiek, theorie en improvisatie. Of je nu jezelf wilt leren begeleiden, te weten wilt komen wat de licks en tricks zijn voor een solo, hoe je een akkoord vormt, wat een toonladder Inhoudt etc, voor alles geldt geen woorden maar daden. Spelen dus!

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 27,75        
13 - 21 jaar € 27,75        
21 jaar > € 27,75

€ 43,50

     

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Jaap studeerde als 'autodidact' vele jaren klassiek en modern gitaar en rondde een studie Theorie van de Lichte Muziek af aan de Schuman Akademie. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als gitaardocent, bandcoach en dirigent en gaf gastcolleges op de Tilburgse Rock Akademie. 

Vanaf september 2014 is hij online met de gitaarcursus 50 SOUL GUITAR LICKS, uitgegeven door de Amerikaanse uitgeverij TrueFire.

https://truefire.com/funk-guitar-lessons/50-soul-licks/c704?utm_source=tfsearch

Naast het lesgeven was hij o.a. gitarist van de soul/funk formatie The Seven Souls, De Lollies op de (kinder)Parade, de Koki Boga Big Band, de Spetterende Letteren Band en vele anderen en werkte hij samen met artiesten als Douwe Bob, Ellen ten Damme, KO (Kyteman Orchestra) Brass, Mathilde Santing, cabaretiers Hans Dorrestijn, Paulien Cornelisse, Brigitte Kaandorp, Youp van ’t Hek en schrijvers Oscan Akyol, Peter Middendorp en Suzanna Jansen.

Sinds juni 2011 is hij afgestudeerd als acteur en combineert hij zijn muzikale en theatrale ambities.