• Les van professionele en internationale musici
  • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
  • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Jaap van der Panne

Over Jaap van der Panne

Gitaar

Wil je gitaarles in de stijlen blues, (hard)rock, soul, funk, country en pop dan zit je goed bij Jaap. Overigens ook als je jazz of klassiek wilt spelen of geholpen wilt worden bij je singer/songwriters ideeën. Jaap is als allrounder in staat om je les te geven in alle stijlen.

In de lessen van Jaap komen techniek, theorie en improvisatie aan de orde. Dus: wil je jezelf leren begeleiden, wil je te weten komen wat de licks en tricks zijn voor een vette solo of wat je met een akkoordenschema kan doen? Bij Jaap kan je dit leren!

Tarieven Bio Contact

Lessen van Jaap van der Panne

  • Gitaarles Jaap van der Panne

    Jaap van der Panne geeft les op de akoestische en de elektrische gitaar in de stijlen blues, rock, pop, soul, funk en klassiek. In zijn gitaarlessen zijn motivatie en spelplezier …

    Jaap van der Panne geeft les op de akoestische en de elektrische gitaar in de stijlen blues, rock, pop, soul, funk en klassiek. In zijn gitaarlessen zijn motivatie en spelplezier de pijlers. In elke les komen verschillende onderdelen van het spelen aan de orde zoals techniek, ritmiek, theorie en improvisatie. Of je nu jezelf wilt leren begeleiden, te weten wilt komen wat de licks en tricks zijn voor een solo, hoe je een akkoord vormt, wat een toonladder Inhoudt etc, voor alles geldt geen woorden maar daden. Spelen dus!

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 26        
13 - 21 jaar € 26        
21 jaar >   € 40,50      

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Lijfspreuk: Het beste van de muziek staat niet in de noten (Gustav Mahler).

Jaap van der Panne studeerde als 'autodidact' vele jaren klassiek en modern gitaar bij verschillende docenten. Ook studeerde hij theorie van de lichte muziek aan de Schuman Akademie. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als gitaardocent, bandcoach en dirigent.

Vanaf september 2014 is hij online met de gitaarcursus 50 SOUL GUITAR LICKS, uitgegeven door de Amerikaanse uitgeverij TrueFire.

https://truefire.com/funk-guitar-lessons/50-soul-licks/c704?utm_source=tfsearch

Naast het lesgeven was hij gitarist (en artistiek leider) van o.a. de soul/funk formatie The Seven Souls, De Lollies op de (kinder)Parade, Go Yellow met Joseph ‘Circus’ Custers, de Koki Boga Big Band, Shake a Leg, Fools Mate. Ook heeft hij als combogitarist artiesten begeleid, waaronder Brigitte Kaandorp, Youp van ’t Hek, Drs. P., Jenny Arean en Mathilde Santing. Daarnaast werkt hij als arrangeur, componist, studiomuzikant en gaf hij colleges op de Tilburgse Rock Akademie. 

Sinds juni 2011 is hij afgestudeerd als acteur en combineert hij zijn muzikale en theatrale ambities. Voor de literaire muziektheatervoorstelling Spetterende Letteren (www.spetterendeletteren.nl) werkte hij o.a. samen met Ellen ten Damme, Douwe Bob, Mylou Frencken, Jeroen Zijlstra, KO (Kyteman Orchestra) Brass, cabaretiers Hans Dorrestijn en Paulien Cornelisse en schrijvers Oscan Akyol, Peter Middendorp en Suzanna Jansen.