Harm Wijntjes

Over Harm Wijntjes

Bas, contrabas, jazzworkshops & bands

Tijdens de lessen van Harm staat plezier en samenspel voorop. De contrabas en de basgitaar lenen zich naast het basale fundament ook als melodie-instrument. Spelenderwijs komen allerlei muzikale aspecten naar voren zoals ritme, harmonie en melodie. Harm gaat uit van jouw muzikale interesse en is zelf vertrouwd in de muziekstijlen: pop, blues, rock, latin, jazz en geïmproviseerde muziek.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Harm Wijntjes

 • Friday on your mind o.l.v. Harm Wijntjes

  Tijdens deze workshop werk je aan een repertoire dat bestaat uit jazzstandards, eigen ideeën of muziek uit een andere hoek, zoals de Balkan. Je werkt aan verschillende elementen uit …

  Tijdens deze workshop werk je aan een repertoire dat bestaat uit jazzstandards, eigen ideeën of muziek uit een andere hoek, zoals de Balkan. Je werkt aan verschillende elementen uit de jazz: swinggevoel, improvisatie, samenspel, timing en je eigen sound vinden met de bedoeling om aan het einde van de rit te gaan optreden.

 • Basgitaarles Harm Wijntjes

  De basgitaar leent zich naast het basale fundament ook als melodie-instrument. Tijdens mijn lessen staat het speelplezier voorop. Spelenderwijs komen allerlei muzikale aspecten naar voren zoals ritme, harmonie en melodie. …

  De basgitaar leent zich naast het basale fundament ook als melodie-instrument. Tijdens mijn lessen staat het speelplezier voorop. Spelenderwijs komen allerlei muzikale aspecten naar voren zoals ritme, harmonie en melodie. Ik ga uit van jouw muzikale interesse. De muziekstijlen waar ik ervaring in heb zijn pop, blues, rock, latin, jazz en geïmproviseerde muziek.

 • Contrabasles Harm Wijntjes

  Een gestreken of geplukte toon op een contrabas is een sensatie. Vaak lees je over een mooie 'donkerbruine' toon. Dit instrument is ervoor gemaakt om de laagste tonen goed te …

  Een gestreken of geplukte toon op een contrabas is een sensatie. Vaak lees je over een mooie 'donkerbruine' toon. Dit instrument is ervoor gemaakt om de laagste tonen goed te laten klinken. Ze vormen het fundament van de groep of het orkest waar je in speelt. Voordat je er met een zeker gemak op kunt spelen moet je wel even oefenen. Hierbij ben ik graag behulpzaam. Zo speel je al binnen een half jaar mee met je favoriete muziek!

 • Monday Jam o.l.v. Harm Wijntjes

  Popband
  Drummer gezocht.

  Popband
  Drummer gezocht.

 • Rockband 18 jaar

  test

  test

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar € 30        
6 - 13 jaar € 30        
13 - 21 jaar € 30      € 2500  
21 jaar > € 33 00 € 50,00 € 65,00 € 27,00  20,00

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Harm Wijntjes is een musicus die van jongs af aan geïnteresseerd is in de combinatie bas en drums. Hij begon in zijn puberteit te drummen en ging rond zijn 18e basgitaar spelen. Hij speelde in verschillende popbands en toerde langs de poppodia. Daarna studeerde Harm contrabas op het Sweelinck Conservatorium, afdeling Lichte Muziek. Sinds 1982 is Harm professioneel bassist in diverse groepen. Sinds 1995 geeft hij les op Het Muziekpakhuis.