Created with Sketch.
  • Les van professionele en internationale musici
  • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
  • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Filippo Castellazzi

Over Filippo Castellazzi

Gitaar

Filippo is thuis in vele muziekstijlen zoals jazz, klassiek, pop, blues, hard rock én heavy-metal. Filippo is een zeer begenadigd en veelzijdig muzikant en ook docent. Filippo is als docent verbonden aan het Muziekpakhuis maar werkt ook samen met de Rotterdamse en Amsterdamse Conservatoria. Hij geeft zowel les in het Engels, Nederlands als in het Italiaans. Filippo schreef het boek 'Sketches of Theory and Ear Training', gepubliceerd door MMA Publishing (Zaandam, 2011). En het boek 'Modern Guitarist, a new harmony approach for modern guitarists', gepubliceerd door Bergez Editions (2009).
Tarieven Bio Contact

Lessen van Filippo Castellazzi

  • Gitaarles Filippo Castellazi

    Update per 17 maart 2020:
    Ik geef ook Online individuele lessen!

    Na het leren van de basis kun je een eigen richting kiezen. Denk aan improviseren, repertoire, techniek, lezen en fingerstyle. Je …

    Update per 17 maart 2020:
    Ik geef ook Online individuele lessen!

    Na het leren van de basis kun je een eigen richting kiezen. Denk aan improviseren, repertoire, techniek, lezen en fingerstyle. Je ontwikkelt je eigen persoonlijkheid, stijl en sound. Tijdens de lessen krijg je op een eenvoudige manier ook muziektheorie en oortraining. Bij mij leer je van alles over muziek. Ik ben thuis in vele muziekstijlen, zoals jazz, klassiek, pop, blues, hard rock én heavy-metal. Alles is mogelijk. Ben je bezig met muziek en wil je daar het liefst in verdergaan? Bij mij kun je een professionele cursus volgen en het Rockschool-diploma behalen.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar € 24,00 € 36,00 € 45,00 € 19,00  
6 - 13 jaar € 24,00 € 36,00 € 45,00 € 19,00  
13 - 21 jaar € 24,00 € 36,00 € 45,00 € 19,00  
21 jaar > € 31,00 € 45,00 € 50,00 € 25,00  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

In 1998 begint Filippo zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam met Jesse van Ruller en Maarten van der Grinten. Hij behaalde zijn master in 2004.

Discografie

1995: 'Colori Sonori' (Idea music productions)
2004: Filippo Castellazzi Quintet - 'Chiaroscuro'
2005: 'Visse Vasse' met Niels Bjerg, Birgitte Lyregaard en Tineke Postma
2010: Levi Silvanie - 'Bek' (single + dvd)
2010: Luciano Maio Orchestra - 'Sciuscia lu Ventu'
2011: 'Muddle Earth' met de BBC Philharmonic Orchestra (tv-serie)
2011: Levi Silvanie 'Pret Di Paden' (EP)
2011: Soundtrack voor de BBC tv-serie 'Body Farm'
2013: Levi Silvanie - 'Different' (OneWay Melodies)
2013: Soundtrack voor de film 'Love of my Life'


Evenementen en festivals

Filippo trad op met allerlei groepen en bands in verschillende projecten:
- Cantare string orchestra voor de musical 'Anatevka, a fiddler on the roof' (2007)
- BBC Philharmonic Orchestra (2010)
- Tineke Postma, Tino Tracanna, Roberto Cipelli, Levi Silvanie

Hij werkte onder meer mee aan de evenementen: Bimhuis (Amsterdam), Copenhagen Jazz Festival (Denemarken), Zaal 100 (Amsterdam), Budcuyp (Amsterdam), Marphy's Law (Den Haag), Blue Note (Milaan), Master Plan Jazz festival (Denemarken), Tropen Theater (Amsterdam), Concertgebouw (Amsterdam), Meervaart Theater (Amsterdam), North Sea Jazz Festival en North Sea Jazz Festival Curacao.


Ervaring als docent

Filippo is als docent verbonden aan het Muziekpakhuis. Verder werkte hij samen met de Rotterdamse en Amsterdamse Conservatoria. Hij geeft zowel les in het Engels, Nederlands als in het Italiaans.

Didactiek

Filippo schreef het boek 'Sketches of Theory and Ear Training', gepubliceerd door MMA Publishing (Zaandam, 2011). En het boek 'Modern Guitarist, a new harmony approach for modern guitarists', gepubliceerd door Bergez Editions (2009). Tegenwoordig woont en werkt hij als gitarist en componist in Amsterdam.

Meer informatie vind je op zijn website: www.filippocastellazzi.com