Maria Cristina Gonzalez

Over Maria Cristina Gonzalez

Fluitles

Houd je van fluitmuziek en wil je zelf die prachtige melodieen kunnen spelen? Zoek je een docent voor je kind of ga je zelf weer met fluitlessen beginnen na een lange tijd? Speel je regelmatig en wil je af en toe lessen gaan nemen om je techniek te polijsten en persoonlijke tips te krijgen?

Tarieven Bio Contact

Lessen van Maria Cristina Gonzalez

 • dwarsfluitles Maria Cristina Gonzalez

  Fluitles - kinderen en volwassenen

  Mijn naam is Maria Cristina, ik speel al meer dan 20 jaar fluit en ik ben een ervaren, professionele enthousiaste dwarsfluitleraar in Amsterdam. Mijn lessen zijn …

  Fluitles - kinderen en volwassenen

  Mijn naam is Maria Cristina, ik speel al meer dan 20 jaar fluit en ik ben een ervaren, professionele enthousiaste dwarsfluitleraar in Amsterdam. Mijn lessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen.

  Barok tot Pop
  Je kunt bij mij terecht voor barok, klassiek, romantiek, modern, wereldmuziek, popmuziek of traditionele muziek.

  Beginners - Samenspel
  Als je nog geen ervaring hebt leer je met een leuke methode de beginselen van dwarsfluitspelen. Je leert een goede ademtechniek, ontspannen houding en notenlezen, Natuurlijk ga je ontdekken hoe je die warme en heldere klank uit je fluit kunt toveren! Daarnaast ontwikkel je kennis van muziek en binnen de kortste keren spelen we eenvoudige duetten! Al snel speel je een mooie melodie op je fluit!

  Meer ervaren?
  Met gerichte oefeningen, etudes, bekend- en minder bekend fluitrepertoire, ontwikkel je verder je techniek en embouchure. We werken aan interpretatie, vibrato, intonatie, dynamiek, articulatie, staccato en natuurlijk een prachtig legato.

  Traverso - Barokmuziek
  Speel je traverso en wil je je klank en techniek verbeteren? Meer inzicht en kennis opdoen over de historische achtergronden van de traverso en barokmuziek? Ontdek nieuw repertoire, specifieke speelmanieren en ornamentiek. Superleuk mijn passie hiervoor met je te delen!

Tarieven

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 28 € 37 € 45    
13 - 21 jaar € 28 € 37 € 45    
21 jaar >   € 48 € 59    

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Ik ben Maria Cristina, een Zuid-Spaanse freelance fluitiste, en ik woon ruim 7 jaar in Amsterdam. Ik heb mijn Bachelor en Master gehaald in Granada als leerling van Javier Castiblanque en aan het Conservatorium van Amsterdam, onder de begeleiding van Vincent Cortvrint voor fluit en Piccolo, Marten Root voor historische fluiten en Kersten mcCall voor moderne fluit.
Mijn passie voor authentieke uitvoeringspraktijk heeft me ertoe bewogen om me te specialiseren in historische fluiten, om specifiek te zijn Barok, Klassiek en Romantische fluiten. Ik ben echter, altijd minstens zo gepassioneerd geweest voor moderne fluitmuziek.
Doordat mijn professionele leven verweven is met muziek, maak ik veel concertreizen en ben ik op veel verschillende plekken op de wereld terechtgekomen. Dit heeft me verbonden met mensen en muziekstijlen van verschillende culturen en achtergronden.
Daarnaast heb ik ook de eer gehad om samen te werken met het Koninklijk Concertgebouworkest, Philharmonie Zuid-Nederland, Het Nieuw Ensemble, Metropole Orkest, Orkest van het Oosten, Nederlandse Bachvereniging, Linos Ensemble, Ensemble Resonanz, Noord Nederland Orkest, Ludwig of Radio Philharmonisch Orkest.