Charllotte

Over Charllotte

Zangles & Songwriting

Zij ontving als zangeres eens de recensie: "Alsof er iets volstrekt natuurlijks gebeurt …… Innemend en intiem, subtiel, speels, oprecht, open en zeer muzikaal!" Charllotte nodigt je uit om je stem te verkennen en je eigen kracht te ontdekken. Jouw stem is immers zo uniek als jouw vingerafdruk. Alle niveaus zijn van harte welkom!
Tarieven Bio Contact

Lessen van Charllotte

 • Zangles Charllotte

  Charllotte gelooft niet dat er één ideale methode is om te leren zingen. Iedere leerling vraagt om een les op maat, afgestemd op de fase waar jij zit. Je stem …

  Charllotte gelooft niet dat er één ideale methode is om te leren zingen. Iedere leerling vraagt om een les op maat, afgestemd op de fase waar jij zit. Je stem is zo individueel en uniek als je vingerafdruk. Charllotte heeft diverse zangmethodes onder de loep genomen. Ze behaalde diploma’s in EVTS (Estill Voice Training System) en Complete Vocal Technique (CVT), en verdiepte zich in de Lichtenberger methode, Speech Level Singing en aanverwante stromingen. Graag geeft ze haar kennis en ervaring door aan anderen in de vorm van prive- en duolessen.

 • PopVox (9-14 jaar) o.l.v. Charllotte op dinsdag

  PopVox zingt leuke muziek die kids leuk vinden, bijvoorbeeld Pop en R&B. We zingen samen (veelal in het Engels) en maken er óók nog een leuke show van! …

  PopVox zingt leuke muziek die kids leuk vinden, bijvoorbeeld Pop en R&B. We zingen samen (veelal in het Engels) en maken er óók nog een leuke show van! Als je tussen de 9-14 jaar bent kun je meedoen.

  Doe eens een proefles mee (dat kan iedere dinsdag of vrijdag), dan weet je hoe leuk het is!

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw. (KvK: 64273385)

Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
Alle leeftijden   32,50  45,00   20,00  17,50
           
           
           

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Vocaliste en songwriter Charllotte is geboren in het Duitse Jever en woonde in haar jeugd in Duitsland en Engeland en bracht door haar Zweedse moeder ook veel tijd in Zweden door. Op haar negentiende zong Charllotte in bandjes en verdiepte zij zich in het Duitse cabaret van Brecht en Weil. Tijdens de Jazzdagen in Trier ontving zij een prijs voor veelbelovend jong jazztalent. Charllotte studderde aan het conservatorium in Amsterdam en had les van Lydia van Dam, Sylvie Lane en Annett Andriessen. Charllotte heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. Duidelijk herkenbaar voor haar eigen stijl zijn de Scandinavische invloeden - zoals Zweedse herdermuziek - die met name haar manier van stemgebruik beïnvloed hebben. Haar debuutalbum “Wish in the dark uit 2007“werd met vier sterren gewaardeerd door Platomania. Met bekende namen uit het jazzcircuit zoals Thijs Cuppen, Sven Schuster en Joost Kesselaar tourde Charllotte langs internationale festivals, zoals het Peace festival (FR) en North Sea Round Town. Charllottes 2e CD “Vingar” kwam uit in 2010 en hierop zingt zij volledig in het Zweeds. Met de virtuoze pianist Kino Haitsma richte zij in 2013 het piano-vocal duo “Kinolotta” op. Op 10 april 2016 vond de release plaats in de uitverkochte Desmet Studio’s van Amsterdam voor een laaiend enthousiast publiek. Momenteel is zij op een avontuur dat MERMAID RADIO heet.