Bernt Nellen

Over Bernt Nellen

Drums

Al na een paar lessen boek je de eerste muzikale successen! Bijvoorbeeld het spelen van een goede basis-groove! Maar het echte drummen leer je natuurlijk niet zomaar. Daarom zou het goed zijn dat je elke dag minstens een kwartier oefent maar denk aan je buren!
Tarieven Bio Contact

Lessen van Bernt Nellen

  • Drumles in duo's Bernt Nelllen

    Ik geef duolessen mits het niveau van de leerlingen bij elkaar past.

    Ik geef duolessen mits het niveau van de leerlingen bij elkaar past.

  • Drumles Bernt Nellen

    Al na een paar lessen boek je de eerste muzikale successen, bijvoorbeeld het neerzetten van een goede basis-groove! Maar het echte drummen leer je natuurlijk niet zomaar. Daarom is de …

    Al na een paar lessen boek je de eerste muzikale successen, bijvoorbeeld het neerzetten van een goede basis-groove! Maar het echte drummen leer je natuurlijk niet zomaar. Daarom is de verwachting dat je elke dag minstens een kwartier oefent. In mijn drumlessen speel je met muziek mee, die je zelf op CD meebrengt. Ik speel basgitaar mee, zodat er een soort 'mini-band' gevoel ontstaat. Natuurlijk komen ook technische aspecten aan bod, zoals goede stokhouding en slagbewegingen. Je leert het notenschrift kennen en werkt uit drumboeken. Je kunt ook dingen in de les opnemen.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar € 24        
6 - 13 jaar € 24        
13 - 21 jaar € 24        
21 jaar >   € 44      

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Bernt Nellen studeerde aan het Conservatorium in Amsterdam, onder andere bij Lucas van Merwijk, Mischa Mengelberg en Rafaël Reina. Hij is actief in verschillende genres: jazz, pop, Braziliaanse muziek, geïmproviseerde muziek en danstheater. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het geven van drumles en workshops. Ook is hij muzikaal begeleider voor moderne danslessen.