Austris Apenis

Hoorn

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

De hoorn is een zeer divers instrument. In veel verschillende stijlen wordt hij gebruikt, of je nu van klassiek of jazz, filmmuziek of rock houdt, het is mogelijk. Ik geloof dat het belangrijkste voor de nieuwe generatie hoornspelers is om zoveel stijlen te leren als mogelijk en flexibel en creatief te zijn. En vergeet niet, tijdens het leerproces is het ook belangrijk om veel plezier te hebben!!

Meer over mij kunt u op mijn website lezen - https://www.austrismusic.com

Lessen door deze docent

Hoornles Austris Apenis

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Ik baseer mijn lessen op het ontwikkelen van een goede techniek. Dat voorkomt later veel problemen. Muzikaliteit is hierop gebaseerd. Het repertoire voor hoorn is erg groot. Hoorn wordt gebruikt in symfonieorkesten, harmonieorkesten, fanfareorkesten, verschillende ensembles en natuurlijk als solo-instrument. Naast de techniek leg ik ook nadruk op het spelen van verschillende stijlen in diverse settings.

Over Austris Apenis

Austris is een Letse hoornist en is als Master of Muziek aan het ArtEZ conservatorium afgestudeerd. Daar kreeg hij les van René Pagen, solo-hoornist van Het Residentie Orkest en Stefan Blonk van Het Orkest van de Achttiende Eeuw. In het verleden studeerde Austris aan de Jazeps Vitols Latvia Academy of Music in Riga, Letland.

Austris is een zelfstandig musicus. Hij heeft met talloze orkesten en ensembles samen gespeeld, zoals Het Koninklijk Concertgebouw orkest, Het Rotterdams Philharmonisch orkest, Het Sinfonia Rotterdam en Het Amsterdam Wind Quintet. Hij heeft lessen bij tophoornisten gevolgd, zoals Christian Lambert, Frøydis Ree Wekre, Radovan Vlatkovic en Frank Lloyd.

Austris is een gepassioneerde en enthousiaste, jonge muzikant die gelooft dat afwisseling, aanpassingsvermogen en een open geest de basis vormen van de moderne muzikant. Zo maakt men kunst en verandert men de wereld.

Gerelateerd nieuws

 1. Morning Music Academy weer van start vanaf 24 februari 2020!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. 9-01-2019 Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. 21-12-2018 Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws