Austris Apenis

Over Austris Apenis

Hoorn

De hoorn is een zeer divers instrument die alle stijlen aankan van klassiek, jazz, filmmuziek tot rock! Austris vindt het dan ook super belangrijk voor de nieuwe generatie hoornspelers om zoveel mogelijk stijlen te leren en maximaal flexibel en creatief te zijn. Wil jij ook zo veelzijdig leren spelen?
Tarieven Bio Contact

Lessen van Austris Apenis

  • Hoornles Austris Apenis

    Austris baseert zijn lessen op het ontwikkelen van een goede techniek. Dat voorkomt later veel problemen. Muzikaliteit is hierop gebaseerd. Het repertoire voor hoorn is erg groot. Hoorn wordt gebruikt …

    Austris baseert zijn lessen op het ontwikkelen van een goede techniek. Dat voorkomt later veel problemen. Muzikaliteit is hierop gebaseerd. Het repertoire voor hoorn is erg groot. Hoorn wordt gebruikt in symfonieorkesten, harmonieorkesten, fanfareorkesten, verschillende ensembles en natuurlijk als solo-instrument. Naast de techniek legt Austris de nadruk op het spelen van verschillende stijlen in diverse settings. En dat met groot enthousiasme!

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar € 28,00 € 35,00 € 45,00    
6 - 13 jaar € 28,00 € 35,00 € 45,00    
13 - 21 jaar € 28,00 € 35,00 € 45,00    
21 jaar > € 33,80 € 43,25 € 54,45    

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Austris is een Letse hoornist en is als Master of Muziek aan het ArtEZ conservatorium afgestudeerd. Daar kreeg hij les van René Pagen, solo-hoornist van Het Residentie Orkest en Stefan Blonk van Het Orkest van de Achttiende Eeuw. In het verleden studeerde Austris aan de Jazeps Vitols Latvia Academy of Music in Riga, Letland. Hij heeft lessen bij tophoornisten gevolgd, zoals Christian Lambert, Frøydis Ree Wekre, Radovan Vlatkovic en Frank Lloyd. Verder speelde hij bij talloze orkesten en ensembles zoals het Rotterdams Philharmonisch orkest, Sinfonia Rotterdam, Gelders orkest en Amsterdam Wind Quintet.

Austris is een gepassioneerde en enthousiaste, jonge muzikant die gelooft dat afwisseling, aanpassingsvermogen en een open geest de basis vormen van de moderne muzikant. Zo maakt men kunst en verandert men de wereld.