• Les van ervaren musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of in een band, orkest of koor

Cello

Over Cello

De cello klinkt een octaaf lager dan de altviool en staat op zijn 'pootje' op de grond.Wil jij Celloles in Amsterdam?
Dan ben je bij het Muziekpakhuis aan het juiste adres

 • Celloles Tjakina Oosting

  Voor kinderen vanaf 5 jaar

  Voor elke leeftijd heb ik eigen materiaal ontwikkeld om op een speelse manier cello te leren spelen. Aan bod komt noten leren lezen (onder andere met …

  Voor kinderen vanaf 5 jaar

  Voor elke leeftijd heb ik eigen materiaal ontwikkeld om op een speelse manier cello te leren spelen. Aan bod komt noten leren lezen (onder andere met kikkervisjes), techniek, houding, ritmes, samenspelen en muzikale expressie.

  Om goed cello te leren spelen, is het nodig om thuis te oefenen. We werken toe naar meerdere concerten per jaar. Daarnaast gaan we meteen samenspelen! Iedere laatste woensdag van de maand is er groepsles (zie ensemblelessen).

 • Celloles Antonis Pratsinakis

  Antonis kijkt uitgebreid naar je mogelijkheden en welke ondersteuning jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Dat doet hij op een natuurlijke wijze waarbij hij put uit al zijn …

  Antonis kijkt uitgebreid naar je mogelijkheden en welke ondersteuning jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Dat doet hij op een natuurlijke wijze waarbij hij put uit al zijn ervaring. Er is geen idealere lesmethode dan naadloos aan te sluiten bij jouw niveau en vaardigheden. Dat doet Antonis met de grootste zorgvuldigheid.

 • Celloles Elisabeth Schijns

  Celloles
  Wil je graag cello leren spelen of het weer oppakken?
  Ik help je graag op weg!
  Mijn cellolessen zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen, van beginners …

  Celloles
  Wil je graag cello leren spelen of het weer oppakken?
  Ik help je graag op weg!
  Mijn cellolessen zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen, van beginners tot gevorderden. Door middel van verschillende erkende lesmethodes werken we samen naar jouw doel. Bij mijn lessen staan naast een gedegen technische basis, het plezier maken en genieten van de muziek voorop.
  Regelmatig organiseer ik leerlingenconcerten waaraan je kunt deelnemen als je dat leuk vindt. Samen met een pianist of met mij kun je optreden voor familie en vrienden.
  Een-op-een of samen?
  Allebei! Je kan ervoor kiezen privé-, duo- (als je met een vriend/vriendin een gedeelde cello-droom hebt) of groepsles bij mij te volgen. Een combinatie daarvan kan natuurlijk ook. Met individuele lessen leer ik je de juiste techniek en een mooie klank te maken. Met samenspelen ontwikkel je je oren en ga je merken dat er niets leuker is dan met anderen te musiceren.
  Haydn of Harry Potter?
  De cello leent zich uitstekend voor allerlei soorten muziek: van barok tot pop.. Weet jij al welke muziek je wil leren of het podium mee op wil? Dan help ik je in de juiste stijl op weg. Of dat nou Haydn, Beethoven of de Beatles is. Een beetje van alles onderzoeken kan natuurlijk ook. De liefde voor het instrument en plezier in het spelen staan natuurlijk voorop!