Aanmelden

Je kunt je op ieder moment in het jaar aanmelden voor individuele lessen, workshops, koren, bands, ensembles, etcetera.

Aanmelden
Je kunt je op ieder moment in het jaar aanmelden voor individuele lessen, workshops, koren, bands, ensembles etc. Na ontvangst van je aanmelding neemt de docent zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Met de docent spreek je vervolgens een eerste les af. Als je besluit door te gaan met lessen, bepaal je samen: de lesduur, lesfrequentie, het tijdstip, lesgeld en de wijze van betalen.

Proefles
Je kunt ook eerst een proefles nemen. Een prima manier om uit te zoeken of je het leuk vindt! Een proefles is niet gratis, maar je bent nog niet gebonden aan verdere afspraken. Je hoeft dus ook geen jaarlijkse Muziekpakhuis bijdrage te betalen.

Betalingen
Het lesgeld betaal je rechtstreeks aan de docent. Hierover maak je afspraken met elkaar. Naast het lesgeld, betaal je jaarlijks (gerekend vanaf de inschrijving) een bijdrage aan het Muziekpakhuis. Als je van verschillende docenten les hebt, betaal je toch maar 1x Muziekpakhuis bijdrage.

MuziekpakhuisbijdrageHet Muziekpakhuis verstuurt hiervoor jaarlijks een factuur. Met deze Muziekpakhuisbijdrage, draag je bij aan de kosten van onze stichting zonder subsidie. Daar zijn we heel blij mee! Op vertoon van je factuur krijg je bij verschillende muziekwinkels korting op instrumenten en bladmuziek. Welke dat zijn, zie je onderaan je factuur staan.
- 21 jaar en ouder € 40,- per jaar
- 13 tot 21 jaar € 34,- per jaar
- 6 tot 13 jaar € 24,- per jaar
- 0 tot 6 jaar € 12,- per jaar
De jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage is:
Korting Muziekpakhuisbijdrage Voor alle oriëntatie cursussen voor kinderen van 0 tot 13 jaar rekenen wij 50% van de Muziekpakhuisbijdrage, respectievelijk € 6,- en € 12,- per jaar.
Voor cursussen van de Morning Music Academy rekenen we € 20,- per jaar i.p.v. € 40,-.