Robin Zijlstra

Over Robin Zijlstra

zang

In de lessen van Robin begin je meteen met het zingen van jouw eigen gekozen nummer. Vele toonladders oefenen met de piano zal je niet snel meemaken in mijn lessen. Je werkt aan het liedje dat jij graag wilt zingen. Met het door jou gekozen nummer werk je met Robin aan de techniek waarbij hij gebruik maakt van acteer- en presenteeroefeningen. Robin coacht je op vaardigheden waar je buiten het zingen ook veel aan zal hebben.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Robin Zijlstra

  • Zangles Robin Zijlstra

    Bij het Muziekpakhuis richt ik mij op een combinatie van zang, acteren en presenteren. Denk hierbij aan techniek, ademhaling, houding, performance en lef. Uiteindelijk zul je je vrij voelen om …

    Bij het Muziekpakhuis richt ik mij op een combinatie van zang, acteren en presenteren. Denk hierbij aan techniek, ademhaling, houding, performance en lef. Uiteindelijk zul je je vrij voelen om te zingen en door mijn aangeleerde technieken en tips veel plezier krijgen in het zingen!

    Door mijn ervaring in de praktijk kan ik goed coachen en ga ik graag met je aan de slag. Mijn beginpunt is dat ik werk vanuit jouw doelen en wensen.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar          
13 - 21 jaar € 25        
21 jaar > € 30 € 45      

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Robin Zijlstra is singer/songwriter, acteur, tekst - en muziekschrijver en presentator. Je zou hem kunnen kennen van televisieprogramma’s als Idols en GTST. Naast verschillende workshops die hij heeft gevolgd, is Robin bekend met vele verschillende vormen van zangtechnieken. Op dit moment werkt hij onder andere met De Complete Vocal System techniek. Verder is hij altijd bezig geweest met muziek maken. Zingen, nummers schrijven en optreden zijn zijn grootste passies. In 2012 heeft hij 3 singles en een EP uitgebracht.