Robin Zijlstra

zang

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!


In mijn lessen beginnen we meteen met zingen van jouw eigen gekozen nummer. Vele toonladders oefenen met de piano zal je niet snel meemaken in mijn lessen. Ik werk met het liedje dat jij graag wilt zingen. Met jouw gekozen nummer werken we aan de techniek en maken we gebruik van acteer- en presenteeroefeningen. Ik coach je waar je buiten het zingen ook veel aan zal hebben.

Lessen door deze docent

Privé zangles Robin Zijlstra

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Bij het Muziekpakhuis richt ik mij op een combinatie van zang, acteren en presenteren. Denk hierbij aan techniek, ademhaling, houding, performance en lef. Uiteindelijk zul je je vrij voelen om te zingen en door mijn aangeleerde technieken en tips veel plezier krijgen in het zingen!

Door mijn ervaring in de praktijk kan ik goed coachen en ga ik graag met je aan de slag. Mijn beginpunt is dat ik werk vanuit jouw doelen en wensen.

Over Robin Zijlstra

Ik ben Robin Zijlstra, 40 jaar en singer/songwriter, acteur, tekst - en muziekschrijver en presentator. Je zou mij kunnen kennen van televisieprogramma’s als Idols en GTST.

Naast verschillende workshops die ik heb gevolgd, ben ik bekend met vele verschillende vormen van zangtechnieken. Op dit moment werk ik onder andere met De Complete Vocal System techniek.

Verder ben ik altijd bezig geweest met muziek maken. Zingen, nummers schrijven en optreden zijn mijn grootste passies. In 2012 heb ik 3 singles en een EP uitgebracht. Binnenkort zal ik weer met verschillende projecten naar buiten komen. 

Gerelateerd nieuws

 1. Morning Music Academy weer van start vanaf 24 februari 2020!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer

 4. 11 sep 2015 Muziekpakhuis zomerfestival "Swinging Circus" fantastisch filmpje

  ​Muziekpakhuis zomerfestival 2015 "Swinging Circus"…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws