Norbert Kögging

zangles

In mijn lessen gaan we in op zangtechniek, tekst- en melodie-interpretatie en het zoeken van de vrijheid in de stukken die je zingt. Zo maak je van elk stuk jouw stuk en ontwikkel je jouw muzikaliteit. Techniek is geen doel op zich, maar een middel om je mogelijkheden als zanger(es) uit te breiden. Repertoire: pop, jazz, soul, kleinkunst, eigenlijk de stijlen die binnen de term ‘lichte muziek’ vallen.

Lessen door deze docent

Zangles Nobert Kogging

Je stem is het persoonlijkste en kwetsbaarste muziekinstrument dat er bestaat. Het fijne is dat je daardoor je boodschap heel direct kunt overbrengen. Wat soms spannend kan zijn, is dat je je hiermee wel kwetsbaar opstelt. Je hoeft geen topzanger te zijn om op zangles te gaan. Ook hoef je geen ervaring te hebben. We besteden veel aandacht aan lekker leren zingen.

Over Norbert Kögging

Norbert is bandleider van zijn band KØGGING. Hierin neemt hij naast de vocals ook de composities voor zijn rekening. In 2011 kwam zijn debuutalbum ‘Daydreaming’ uit, opgenomen op het prestigieuze Banff Centre in Canada. In 2012 ging de band terug voor de ‘Daydreaming’-tour en deed daarbij steden als Calgary, Edmonton, Montreal en Toronto aan.

Van Sinatra’s bigband swing tot ingewikkelde Zappa composities. Norbert staat voor bijna alles open. Hij heeft een duidelijk doel en komt in aanraking met verschillende muziekstijlen, bezettingen en mensen. ‘Het is superleuk om met verschillende gezelschappen aan korte producties te werken.'

Naast KØGGING werkt Norbert als freelance vocalist mee aan diverse projecten en producties. In 2010 ontving hij zijn Masterdegree (MMus) vocal jazz aan het conservatorium van Amsterdam. Hij heeft gestudeerd bij onder andere Ronald Douglas, Lydia van Dam, David Linx en Sylvi Lane.

Meer info?
info@norbertkogging.nl
06-43430580
www.norbertkogging.nl
www.kogging.com 

Gerelateerd nieuws

 1. Ook Morning Music Academy weer van start vanaf 30 september 2019!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer

 4. 11 sep 2015 Muziekpakhuis zomerfestival "Swinging Circus" fantastisch filmpje

  ​Muziekpakhuis zomerfestival 2015 "Swinging Circus"…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws