Nora Mulder

pianoles

Beginners en gevorderden, van alle leeftijden, kunnen bij mij terecht.
Of je nu een muzikale basis wil leggen, de piano tot in details wil leren beheersen, je favoriete muziek wilt spelen of je wilt laten verrassen door muziek die je nog niet kent, dat kan allemaal in mijn lessen.

Lessen door deze docent

Over Nora Mulder

Als muzikant speel ik zeer uiteenlopende muzieksoorten en combineer muziek vaak met andere kunstvormen. Ik speel gecomponeerde en geïmproviseerde muziek, muziektheater, noise, performance art, filmmuziek.......Dit doe ik als solist, met mijn eigen groepen en als gast bij ensembles, orkesten en theater- en dansgroepen.. Ook werk ik graag samen met acteurs, filosofen, chef koks, beeldende kunstenaars en met wie me uitdaagt.

Ik ben opgeleid tot klassiek pianist en pianodocent en heb lesgegeven in binnen- en buitenland aan beginners en gevorderden, amateurs en conservatorium studenten.

mijn eigen groepen:

7090 met Bas Wiegers & Koen Kaptijn - begonnen als muziek ensemble en inmiddels uitgegroeid tot een performers collectief, in de pers benoemd als: de Bermuda Driehoek van de Nederlandse Podiumkunst. In 2014 wonnen wij de Dioraphte Gold Award voor de performance “PAND7090”

DUO Mulder / Smal - improvisatie duo met drummer Rogier Smal

Ensemble Extra Ordinaire - samenwerking met schrijver/zanger Han Buhrs, wij bouwen onze eigen instrumenten

ik heb als vast lid gespeeld in de groepen: Trolleybus, Corkestra, pianoduo Post&Mulder, Field of Ears, Orkest de Volharding, RosA ensemble, Nederlands Blazers Ensemble en heb gespeeld met: bijna iedereen uit de Amsterdamse impro scene en uit de hedendaagse muziekscene(ASKO-Schönberg Ensemble / Ives Ensemble / De Veenfabriek / etcetera) en theatergroepen zoals KAK (België) en De Warme Winkel.

https://www.youtube.com/watch?v=tTHgBt27H0I

https://www.youtube.com/results?search_query=nora+mlder

Gerelateerd nieuws

 1. Morning Music Academy weer van start vanaf 24 februari 2020!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws