Jeroen Bijl

Peuters maken muziek

Peuters maken Muziek

Lessen door deze docent

Peuters (1,5 - 4 jaar) maken Muziek met Pim de Ezel

Door spel en plezier ontdekken kinderen van 1,5 tot 4 jaar samen met een (groot)ouder de muzikale wereld. In de les gebruiken we oude en nieuwe liedjes die uitnodigen tot improvisatie en bewegingsspelletjes. Ook leren de kinderen spelen op percussie-instrumenten en maken ze kennis met instrumenten zoals de piano, gitaar en de saxofoon.


De cursus in september 2019 en kost €100.
De lessen vinden plaats op woensdagochtend om 9.45 en 10.45. Bij te weinig aanmeldingen is er slechts 1 les.


Samen muziek maken is leuk! En wist je dat muziek ook slim maakt? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat jonge kinderen die veel zingen een grotere woordenschat ontwikkelen. Daarnaast wordt de sociale en motorische ontwikkeling gestimuleerd door samen te spelen op instrumenten.
Babette Jane en Jeroen Bijl zijn bekwame musici met jonge kinderen als specialiteit.

Over Jeroen Bijl

Jeroen Bijl (1994) volgde de Opleiding Docent Muziek aan het conservatorium van Amsterdam, met als hoofdvak gitaar. Hier specialiseerde hij zich in het primair onderwijs en is op verschillende basisscholen in Amsterdam te vinden als muziekdocent. Naast zijn werk in Amsterdam is hij ook werkzaam in zijn geboortedorp Hillegom, waar hij gitaarlessen geeft, AMV lessen verzorgd en zeer betrokken is bij orkest de Hillegomse Harmonie Kapel. Bij dit orkest is hij werkzaam als slagwerker, dirigent van het opleidingsorkest en bandleider van blaaskapel de Hillegomse HangKousen.