Jacqueline Fleskens

Cursus CVT

Lessen door deze docent

Ken je stem (C.V.T. cursus)

10 weken werken aan je zangtechniek.
Leer alles over je stem met de Complete Vocal Technique (C.V.T.)
- Opzoek naar je eigen sound?
- Je niveau opkrikken?
- Alles leren over gezond stemgebruik?

Ben jij gek op zingen en wil je ervaren wat de mogelijkheden zijn van je stem? We gaan in deze 10 bijeenkomsten intensief aan de slag en gebruiken hierbij de methode Complete Vocal Technique(CVT). Dė gereedschapskist voor elke zanger; van opera tot rock met een rauw randje, alles kan. De lessen zullen bestaan uit een ideale mix van theorie en praktijk. Je stembanden kunnen alle gewenste geluiden produceren, als ze maar niet gehinderd worden.
Met humor, positiviteit, en duidelijke uitleg van CVT, helpt cursus docent Jacqueline je bij het vinden van je eigen unieke sound!!.
De zangtechniek, ontwikkeld door Catherine Sadolin uit Denemarken, is geschikt voor alle muziekstijlen. Iedere les wordt er een gedeelte theorie uitgelegd en direct omgezet in handige tools voor in de praktijk. De nadruk zal komen te liggen op het zingen, samen met de groep en iedereen krijgt individueel zangles waar de rest van de groep bij is. Je pikt namelijk ontzettend veel op door te luisteren naar anderen. Geschikt voor ALLE stijlen en niveaus.

Over Jacqueline Fleskens

Jacqueline Fleskens is een duizendpoot op het gebied van zang en theater.

Zij heeft conservatorium Amsterdam afgerond in 2004 en is door gaan studeren in Denemarken voor zangcoach in de Complete Vocal Technique. Zij heeft twintig jaar ervaring met verschillende doelgroepen. Zo is zij koordirigente bij de Volksopera Amsterdam, doceert zij zang op het conservatorium docent muziek. Verder traint zij theatergroepen en oa de cliniclowns in het improviserend zingen. Zij heeft een zangpraktijk aan huis en schrijft muziektheater voor kinderen samen met Sander Panhuijsen ( gitaardocent). Zingen aan zee

Zij weet als geen ander de humor in haar lessen te brengen. Ze haakt gemakkelijk aan op elk niveau en weet het onderste uit je stem te halen. Cursisten geven dikwijls terug dat ze zich heel veilig voelen en dat Jacqueline de techniek speels weet te brengen. Jouw stem gaat sprongen maken deze weken!


Gerelateerd nieuws

 1. Ook Morning Music Academy weer van start vanaf 30 september 2019!

  ​Voor iedereen met muzikale ambitie en tijd in de ochtend! · Op elke…
  Lees meer

 2. Topavond benefietconcert Muziekpakhuis Paradiso 8 januari!!! & bekijk de foto's

  ​Beste allen die belangeloos hebben meegewerkt: jullie fantastische…
  Lees meer

 3. Paradiso 8-1-2019 Uniek concert voor Het Muziekpakhuis

  ​OP het podium VOOR een podium! · Steun ons en kom naar een uniek concert…
  Lees meer

 4. 11 sep 2015 Muziekpakhuis zomerfestival "Swinging Circus" fantastisch filmpje

  ​Muziekpakhuis zomerfestival 2015 "Swinging Circus"…
  Lees meer


Bekijk al het nieuws