Froukje de Kanter

Peuters maken Muziek

Lessen door deze docent

Muziek uit de magische koffer

Woensdagochtend 9.45-10.30 Muziek uit de magische koffer

Zing, speel, dans, beweeg en ontdek met ons mee! We zingen elke week de toverspreuk om de magische koffer te openen. Aan de hand van de spulletjes die we daarin vinden zingen we liedjes. luisteren we naar muziek, ontdekken we spannende instrumenten en dansen we ons lichaam los.

Kinderen van 1,5 - 4 jaar zijn welkom samen met een volwassene.
De cursus loopt van 16 oktober tot 18 december en beslaat 9 lessen (geen les in de
herfstvakantie).
De prijs van de cursus is €90.
Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen? Kom naar de proefles 9 oktober! De kosten hiervoor zijn €10

Samen muziek maken is leuk! En wist je dat muziek ook slim maakt? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat jonge kinderen die veel zingen een grotere woordenschat ontwikkelen. Daarnaast wordt de sociale en motorische ontwikkeling gestimuleerd door samen te spelen op instrumenten.

Over Froukje de Kanter

Froukje de Kanter is van jongs af aan bezig met muziek. Na een kleine uitwijking naar de bachelor geneeskunde, besloot ze in de wachttijd voor haar coschappen haar studieplannen om te gooien om Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam te gaan studeren.
Het hoofdvak zang heeft haar passie voor samenzang nog meer doen groeien. Naast zang speelt ze ook (klassiek) piano, gitaar en klarinet. Ze begeleidt meerdere amateurmusicals en staat elke week voor haar eigen koor BEL. Hiernaast is ze bezig met een project om mensen met dementie en kinderen samen te brengen met behulp van muziek.