• Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Babette Verhoef

Over Babette Verhoef

Zangles

Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral HAPPY maken! Zij gelooft niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werkt vanuit jouw repertoire met de technieken die je op dat moment nodig hebt. Babette heeft een voorkeur voor het vinden en zingen van ‘liedjes’ in de ruimste zin van het woord: singer/songwriter, jazz standards, evergreens, Franse chansons, cabaret, flamenco, bossa nova. Zolang er een verrassende melodie en harmonie en het liefst nog een knappe tekst bij zit zoekt zij gepassioneerd (met jou) naar de meest persoonlijke interpretatie. Haar doel: jouw stem en jouw stijl vinden en verdiepen zodat je met het meeste gemak kunt zingen.
Tarieven Bio Contact

Lessen van Babette Verhoef

 • Zangles Braziliaans, Jazz & Franse chansons Babette Verhoef

  Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen …

  Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral HAPPY maken! Zij gelooft niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werkt vanuit jouw repertoire met de technieken die je op dat moment nodig hebt.
  Babette heeft een voorkeur voor het vinden en zingen van ‘liedjes’ in de ruimste zin van het woord: singer/songwriter, jazz standards, evergreens, Franse chansons, cabaret, flamenco, bossa nova. Zolang er een verrassende melodie en harmonie en het liefst nog een knappe tekst bij zit zoekt zij gepassioneerd (met jou) naar de meest persoonlijke interpretatie.
  Haar doel: jouw stem en jouw stijl vinden en verdiepen zodat je met het meeste gemak kunt zingen.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar          
13 - 21 jaar € 30,00 € 42,00 € 52,00 € 56,00  
21 jaar > € 35,00 € 52,00 € 62,00 € 67,50  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Babette was zes jaar toen zij wist dat ze de rest van haar leven wilde zingen.
Als tiener ploos zij alle muziek uit die ze mooi vond. Haar favorieten waren en zijn nog steeds Jacques Brel, Yves Montand, Charles Aznavour, Astor Piazzolla, ABBA, Kate Bush, The Beatles en later alle jazzgrootheden vanaf 1940. Babette had het geluk op een middelbare school terecht te komen waar bovengemiddeld aandacht aan muziek werd besteed en waar zij alle stijlen kon uitproberen. Op haar 24e werd ze aangenomen op het conservatorium. De tijd van haar leven! Muziek maken, beluisteren en lesgeven. Zij gaf haar muzikaliteit door aan haar drie kinderen: Nout, Jorik en Terts. En aan haar leerlingen natuurlijk!