Babette Verhoef

Zangles

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Zingen is mijn lust en mijn leven.
Zingen is Ademen, maar ook Delen en Verbinden.

Lessen door deze docent

Zangles Babette Verhoef

Update per 17 maart 2020:
Ik geef ook online individuele lessen!

Als zangcoach wil ik je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral HAPPY maken!

Ik geloof niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werk vanuit jouw repertoire met de technieken die je op dat moment nodig hebt.

Ik heb een voorkeur voor het vinden en zingen van ‘liedjes’ en dat bedoel ik dan in de ruimste zin van het woord: singer/songwriter, jazz standards, evergreens, Franse chansons, cabaret, flamenco, bossa nova, MPB, zolang er een verrassende melodie en harmonie en het liefst nog een knappe tekst bij zit kan ik gepassioneerd (met jou) zoeken naar de meest persoonlijke interpretatie.

Mijn doel is om jouw stem en jouw stijl te vinden en te verdiepen, zodat je met het meeste gemak kunt zingen.

Over Babette Verhoef

Ik was zes jaar toen ik bedacht dat ik de rest van mijn leven wilde zingen.
Als tiener ploos ik alle muziek uit die ik mooi vond. Mijn favorieten waren en zijn nog steeds Jacques Brel, Wim Sonneveld, Robert Long, Yves Montand, Charles Aznavour, Astor Piazzolla, ABBA, Kate Bush, The Beatles en later alle jazzgrootheden vanaf 1940, die ook allemaal favoriet zijn gebleven.

Ik had het geluk op een middelbare school terecht te komen waar bovengemiddeld aandacht aan muziek werd besteed en waar ik alle stijlen kon uitproberen, van bossa nova tot requiems.

Het duurde even voordat ik de gang naar het Conservatorium van Amsterdam aandurfde, maar toen ik er eenmaal op mijn 24e aangenomen werd heb ik de tijd van mijn leven gehad. Niet alleen vond ik het heerlijk om de hele dag muziek te maken en te beluisteren, ook het lesgeven gaf mij het gevoel plezier aan anderen te geven. Ik stelde me voor hoe fijn dat zou zijn om ook aan mijn eigen kinderen te kunnen doorgeven, dus kreeg ik al tijdens mijn opleiding twee zoons – Nout en Jorik – en vlak daarna nog een dochter – Terts – , die gelukkig alle drie zeer muzikaal zijn gebleken :-)