Babette Verhoef

Over Babette Verhoef

Zangles

Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral happy maken! Zij gelooft niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werkt vanuit jouw repertoire aan de technieken die je op dat moment nodig hebt. Babette heeft een voorkeur voor het samen vinden en zingen van ‘liedjes’ in de ruimste zin van het woord: jazz standards, , bossa nova, evergreens, Franse chansons, singer/songwriter, cabaret, flamenco. Zolang er een verrassende melodie en harmonie, en het liefst nog een knappe tekst bij zit zoekt zij gepassioneerd (met jou) naar de meest persoonlijke interpretatie. Haar doel: jouw stem en jouw stijl vinden en verdiepen zodat je met het meeste gemak kunt zingen.
Tarieven Bio Contact

Lessen van Babette Verhoef

  • Zangles Braziliaans, Jazz & Franse chansons Babette Verhoef

    Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen …

    Als zangcoach wil Babette je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral HAPPY maken! Zij gelooft niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werkt vanuit jouw repertoire met de technieken die je op dat moment nodig hebt.
    Babette heeft een voorkeur voor het vinden en zingen van ‘liedjes’ in de ruimste zin van het woord: singer/songwriter, jazz standards, evergreens, Franse chansons, cabaret, flamenco, bossa nova. Zolang er een verrassende melodie en harmonie en het liefst nog een knappe tekst bij zit zoekt zij gepassioneerd (met jou) naar de meest persoonlijke interpretatie.
    Haar doel: jouw stem en jouw stijl vinden en verdiepen zodat je met het meeste gemak kunt zingen.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar          
13 - 21 jaar € 31,00 € 45,00 € 55,00 € 65,00  
21 jaar > € 37,00 € 55,00 € 65,00 € 72,50  

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Babette was zes weken toen ze begon te zingen en zes jaar toen ze do-re-mi ontdekte. Dat ze de rest van haar leven ging zingen was duidelijk.
Als tiener ploos zij alle muziek uit die ze mooi vond, van Jacques Brel, Tom Jobim, Charles Aznavour, Astor Piazzolla, ABBA, Kate Bush, The Beatles, Yves Montand, en natuurlijk vele jazzgrootheden als Ella Fitzgerald, Mel Tormé en Anita O’Day. Babette: 'Ik had geluk dat ik op een middelbare school terecht kwam waar veel aandacht aan muziek werd besteed en waar ik, onder de bezielende leiding van Cees Mobach (what's in a name ;-)) alle stijlen kon uitproberen'.

Op haar 24e werd ze aangenomen op het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. 'De tijd van mijn leven. Muziek maken, beluisteren en lesgeven!'
Zij gaf haar muzikaliteit door aan haar drie kinderen: Nout, Jorik (Lil Kleine) en Terts (Nova). En aan haar leerlingen natuurlijk!